"Facebookin kattavuus nousi yli 50% samalla kun verkkosivuston liikenne kasvoi 70%!"

Eepee Agri - Markkinoinnin kokonaispalvelulla lisää näkyvyyttä!

Eepee Agri palvelee jokaista yritystä ja kotitaloutta Etelä-Pohjanmaan alueella yli 110 vuoden kokemuksella. Yrityksen tuotevalikoima sisältää kattavasti tarvikkeita, välineitä ja koneita maa- ja metsätaloudelle, puutarhanhoitoon, rakentamiseen ja remontointiin sekä harraste-eläimille. Lisäksi Eepee Agrin polttoöljypalvelusta voi tilata polttoöljyä edullisesti ympäri Suomen. Laadukkaat tuotteet, vahva ammattitaito, nopea toimitus ja ennen kaikkea aito asiakaspalvelu ovat Eepee Agrin toiminnan keskiössä. Tällä hetkellä asiakkaita palvelee 11 myymälää ympäri maakuntaa.

Palvelut

  • Lehtimainokset
  • Verkkosivujen ylläpito
  • Facebookin sisällöntuotanto ja mainonta
  • Google-mainonta ja markkinointi
  • Sähköisen markkinoinnin materiaalit
  • Uutiskirjeet
  • Perinteisen markkinoinnin keinot

Lähtötilanne, tavoitteet ja ratkaisut

Yhteistyö Eepee Agrin kattaa yrityksen koko markkinoinnin toteuttamisen. Työ alkoi markkinointisuunnitelmalla, jonka yhteydessä päivitimme myös vuosikellot ja mietimme uusia tapoja tavoittaa eri asiakasryhmät. Suunnitelman jälkeen olemme tehneet monipuolisesti erilaisia sähköisen markkinoinnin töitä, ja tarpeen vaatiessa olemme apuna perinteisessä markkinoinnissa. Töihimme sisältyvät mm. Facebookin sisällöntuotanto ja mainonta sekä Google-markkinointi. Myynninmaailman vastuulla on myös koko markkinoinnin koordinointi.

Yksi projektin tavoitteista oli markkinoinnin koordinoinnin tehostaminen ja toimenpiteiden yhtenäistäminen eri kohderyhmille. Lisäksi Eepee Agri halusi lisätä sähköistä markkinointia eri kanavissa. Tarve kokonaispalvelulle syntyi Eepee Agrin toimitusjohtajan Matti Vainionpään mukaan organisaation muutoksesta: ”Muutosten myötä halusimme kartoittaa erilaisia mainostoimistoja, ja Myynninmaailmasta kuulimme paljon positiivista palautetta. Halusimme yritykseemme erityisesti markkinoinnin osaamista ja kokonaisorganisointia. Sitä olemmekin saaneet tästä yhteistyöstä. Myynninmaailma on ottanut hyvin vastuuta projektistamme ja asiat ovat sujuneet puolin ja toisin. Meillä on aina mukavia palavereita, joissa on paljon naurua ja mukava ilmapiiri, niin kuin kuuluukin.”

Tulokset:

”Tulokset ovat olleet hyviä ja erittäin tyytyväinen olen siihen, että asetettuihin tavoitteisiin ollaan päästy. Facebookin kattavuus on noussut yli 50% ja kokonaisvaltaisesti verkkosivuston liikenne on kasvanut 70 %. Kaiken kaikkiaan asiat ovat sujuneet, ja olemme erittäin tyytyväisiä saatuihin tuloksiin.”

Kommentit yhteistyöstä

”Myynninmaailman kanssa tehty työ on ollut mieluisaa ja he selvästi osaavat työnsä. Markkinoinnin kokonaispalvelu oli meille hyvä vaihtoehto, koska halusimme osaamista ja kokonaisorganisointia markkinointiin. Suosittelisin todella lämpimästi Myynninmaailmaa myös muille yrityksille.”

http://www.eepeeagri.fi/

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat