"Meille ei kelpaa kuin paras, ja se kertoo aika paljon siitä, kuinka tyytyväisiä olemme!"

Kontiomaa

KONTIOMAALLE KOKONAISVALTAISTA MYYNNIN JA MARKKINOINNIN SPARRAUSTA

Kontiomaa on täyden palvelun remontointi- ja talonmiespalveluyritys. Kontiomaa toimii Seinäjoella ja sen lähikunnissa ja kohdistaa palvelunsa niin yrityksille kuin yksityisille. Palvelukattaukseen kuuluvat kokonaisvaltaiset remonttipalvelut suunnittelusta toteutukseen asti. Yritys tarjoaa myös mm. talonmiespalvelut, lasiasennukset,  sisäsaneeraukset, sekä korjaukset vesivahingon, tulipalon tai muun yllättävän vahingon sattuessa.

kontiomaaMyynninmaailma tarjosi Kontiomaalle kasvuyrityksen sparrausta, myynnin ja markkinoinnin suunnittelua sekä nettimarkkinoinnin sparrausta. Yrittäjät Joni Syrjälä ja Antti Säilä kertovat kokemuksistaan seuraavalla tavalla:

”Yhteistyön tavoitteena oli brändin tunnetummaksi tuominen sekä ensisijaisesti se, että saisimme työllistettyä itsemme. Näihin tavoitteisiin on päästy, ja sen lisäksi että työllistämme itsemme, meitä on yhteensä 4 työntekijää ja yksi aloittaa ensi kuussa oppisopimuksella.

Suurin haaste tänä päivänä on aika. Meilläkin on ollut paljon visioita ja ajatuksia, mutta aika ei ole riittänyt – nyt on ollut aina paikka ja henkilö, jonka kanssa käydä läpi näitä ideoita. Myynninmaailma on silläkin saralla ammattilainen, että osaa myös terveesti tyrmätä ne ajatukset, jotka eivät välttämättä olisikaan niin kauaskantoisia.

Myynninmaailma oli mukana suunnittelemassa nettisivujemme uudistusta. Olemme saaneet todella paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Aikatauluistamme johtuen homma on vielä vähän kesken, mutta tähän saakka olemme olleet tosi tyytyväisiä. Asiantuntijat ovat olleet rentoja, mukavia ja asiantuntevia. Työssä on yrittämisen meininki, kun yölläkin saattaa tulla raporttia. Hyvällä tavalla maharotoonta – pitää painaa kun rauta on kuumaa!

Yhteistyö on ollut sujuvaa ja oikein miellyttävää. Paljon on tullut sellaista asiaa ja näkökulmia, joita ei itse välttämättä kaiken kiireen ja touhun keskellä osaa ajatella. Yhteistyöstä on ollut paljon hyötyä ja olemme saaneet avun aina, kun olemme sitä pyytäneet.

Meille ei kelpaa kuin paras, ja se kertoo aika paljon siitä, kuinka tyytyväisiä olemme olleet Myynninmaailmaan. Emme ruukaa tehdä yhteistyötä niiden kanssa, joista emme pidä. Tämä oli lähtökohtaisin syy sillekin, että ylipäätään lähdin yrittäjäksi – saan tehdä töitä niiden kanssa joista pidän.

Suosittelisimme ilman muuta Myynninmaailmaa muillekin yrityksille. Ei ole niin kovaa bisnesmiestä, joka ei tarvitsisi kiireen keskellä vähän auttavaa kättä!”

http://www.kontiomaa.com/pages/fi/etusivu.php

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat