"Parissa kuukaudessa päästiin nollasta siihen, että brändimme tavoittavat somessa viikoittain tuhansia asiakkaita."

Nammo Lapua Oy:n markkinoinnin ja myynnin tehostamisprojekti

Nammo Lapua Oy on osa suurta Nammo-konsernia. Nammo Lapuan päätuotteisiin kuuluvat pienikaliiperiset patruunat sekä komponentit urheilu-, metsästys- ja ammattikäyttöön. Jälleenmyyjiä yhtiöllä on ympäri maailmaa.

Lähtötilanne ja tavoitteet

Nammo Lapualla on monta eri brändiä ja yritys viestii tällä hetkellä asiakkaidensa kanssa viidessä eri kanavassa. Myynninmaailmalta suunnittelun osalta mukana on ollut johtava asiantuntija Ville Orrenmaa ja viestinnän on toteuttanut Internet-markkinoinnin asiantuntija. Monen brändin hallinta ja erilaisten kohderyhmien kanssa vuorovaikuttaminen vaatii asiantuntijalta kattavan näkemyksen. Nammo Lapuan Oy:n markkinointiosastolta projektista vastasi Kirsi Vuorjoki-Nyrhilä:

”Sosiaalista mediaa lähdettiin valloittamaan lähes nollasta. Halusimme brändeillemme näkyvyyttä myös somessa, mutta meillä ei itsellämme ollut starttiin vaadittavia resursseja. Tämän vuoksi halusimme kumppanin avustamaan sosiaalisen median haltuunotossa. Olimme Myynninmaailmaan yhteydessä ja Ville Orrenmaa vakuutti meidät asiantuntijuudellaan heti kättelyssä.”

Ratkaisut ja tulokset

“Parissa kuukaudessa päästiin nollasta siihen, että Nammo Lapuan brändit tavoittavat sosiaalisessa mediassa viikoittain tuhansia asiakkaita. Vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on aktiivista ja poikii parhaimmillaan esimerkiksi tuotekehitysehdotuksia.”

Kommentit yhteistyöstä

”Olemme olleet tyytyväisiä selkeään sapluunaan, jolla homma on tehty – Myynninmaailmalla on laaja kokonaisuus hyvin hallussa. Erityisesti Villen analyyttinen ja selkeä tapa käsitellä sekä selittää asioita on auttanut meitä kehittymään ja ymmärtämään sosiaalisen median hyötyjä liiketoiminnallemme. Palvelu on ollut hyvin asiantuntevaa ja edennyt ilman huuhailua juuri niin kuin pitää”.

Alkuperäinen kuva: Stein Henningsen

http://www.lapua.com/fi/etusivu.html

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat