”Suosittelisin Myynninmaailmaa myös muille, heillä on vankkaa ammattitaitoa sekä välitön lähestymistapa asioihin ja niiden hoitamiseen!"

Näsin Vesijohtoliike Oy

Näsin Vesijohtoliike Oy on Pirkanmaalla toimiva LVI-alan ammattilainen. Vankan osaamisen taustalla on yli 50 vuoden kokemus. He tarjoavat yksityisille ja yrityksille urakointipalvelut, erilaiset lämmitysjärjestelmät, niiden asennukset ja tarvittaessa myös huollot ja korjaukset. Tampereen Lakalaivassa sijaitsee laajan valikoiman tyylikäs LVI-myymälä. Tampereen lisäksi toimipisteitä löytyy myös Ähtäristä, Valkeakoskelta sekä Jyväskylästä. Näsin Vesijohtoliike Oy on yksi itsenäisistä yrityksistä, joka kuuluu arvostettuun Hanakat-ketjuun.

Palvelut

  • Digitaalisen markkinoinnin ulkoistus
  • Markkinoinnin kehitysprojekti

Lähtötilanne, tavoitteet ja ratkaisut

Yhteistyö Myynninmaailman ja Näsin vesijohtoliikkeen välillä alkoi nettisivujen toiminnan parantamisesta. Sivut haluttiin uudistaa ja uudistuksen myötä yritykselle haluttiin lisää näkyvyyttä.

”Kotisivujemme muokkauksen jälkeen näkyvyyden lisäämiseksi aloitettiin hakukoneoptimoinnilla hakutuloksiemme parantaminen. Meille on tehty lisäksi myös kampanjoita ja mainontaa, sekä pidetty sosiaalisen median sparrauksia, joista onkin ollut hyötyä, sillä sosiaalista mediaa päivitetään nykyään aktiivisesti viikoittain. Näiden samojen asioiden parissa jatketaan edelleen”, kertoo myymäläpäällikkö Jussi Hokkanen.

Tulokset

”Hakukoneoptimointi on onnistunut erittäin hyvin, sillä Google-sijoituksemme on nyt kilpailijoiden tasolla. Sosiaalisessa mediassa taas olemme ansainneet kymmenkertaisen määrän seuraajia!”, luettelee Jussi. ”Vaikutukset näkyvät myös Tampereen Lakalaivassa sijaitsevassa myymälässä”, Jussi lisää, ”olemme todella tyytyväisiä asiakasmäärien ja myynnin kehitykseen”.

Kommentit yhteistyöstä

”Suosittelisin Myynninmaailmaa myös muille, heillä on vankkaa ammattitaitoa sekä välitön lähestymistapa asioihin ja niiden hoitamiseen. Tekemisestä on jäänyt todella hyvä fiilis ja yhteistyö jatkuu edelleen!”, Jussi kuittaa.

https://www.nasinvesijohtoliike.fi/

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat