"Ammattiapu on meille tärkeää. Myynninmaailma tarjoaa todella hyvää ja toimivaa palvelua!"

Noname

AUTOIMME NONAMEA HYPYSSÄ TUNTEMATTOMAAN

Noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys. Noname tarjoaa seuroille kattavan valikoiman maastohiihto-, yleisurheilu- ja suunnistusvaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla.

Palvelut:

  • Google-mainonta

Nomade Collection Ab:llä oli edessä hyppy tuntemattomaan, kun he lähtivät perustamaan Noname-tuotteilleen verkkokauppaa. ”Teimme verkkokauppaa ensimmäistä kertaa ja kaikki oli meille aivan uutta. Tunsimme tarvitsevamme kokemusta ja osaamista mukaan projektin johtamiseen ja siksi valitsimme Myynninmaailman. Säästyimme varmasti monelta erehdykseltä tämän ratkaisun ansiosta”, toteaa Nomade Collection Ab:n toimitusjohtaja Peter Ivars.

Myynninmaailma on hoitanut myös Nomade Collectionin Google -markkinoinnin optimoinnin. Peter kertaa: ”Myynninmaailman kanssa on käyty läpi koko mainontapaletti. Alussa Myynninmaailman rooli oli todella suuri kun verkkokauppaa rakennettiin. Tällä hetkellä he kuukausittain tarkistavat Googlen hakukonemarkkinoinnin tilan ja optimoivat mainoksia.”

”Ammattiapu on meille tärkeää. Myynninmaailma tarjoaa todella hyvää ja toimivaa palvelua”, sanoo Peter.

http://www.nonamesport.com/fi/

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat