"Tarpeemme ymmärretään myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä, toteutus on ketterää!"

Pellon Group

Pellon Group konserni tarjoaa kokonaisratkaisuja maidon sekä sian- ja naudanlihan tuotantoon, sekä myös hevostalli jaa maneesikokonaisuuksia. Kovalla ja laadukkaalla työllään Pellon Group on ansainnut paikkansa alan johtavien yritysten joukossa, ja on oman alansa teknologiajohtaja.

Palvelut:

  • Google-mainonta
  • Google Analytics-koulutus

Myyynninmaailma auttoi Pellon Groupia tehostamaan muun muassa hakukonelöydettävyyttä ja mainontaa verkossa. Yhteistyö on sujunut kaikin puolin joutuisasti, kertoo Pellon Groupin Myyntijohtaja Tapani Puumala.

”Kumppaneina Pellon Group ja Myynninmaailma ovat omien alojensa Pk-yrityksinä yhteistyössä arjessa. Meidän tarpeemme ja resurssimme ymmärretään luontevasti myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä, ja toiminnan suunnittelu sekä toteutus on ketterää. Meille oli tärkeää löytää yhteistyökumppani, joka ymmärtää liiketoimintaamme ja osaa ottaa erikoisen toimialamme viestinnässä hyvin huomioon. Myynninmaailma tuntee toimialamme eikä mainonnassa tule ylilyöntejä, vaan siellä ymmärretään B2B-markkina-alue ja se on paras mahdollinen kumppani auttamaan siinä. Myynninmaailmalla on paljon osaamista sähköisen markkinoinnin ja google-mainonnan parissa.”

Tapani kertoo myös, että pienemmissä toimijoissa on positiivista turhan byrokratian puuttuminen, ja asiat sujuvat joutuisasti kumppanin kanssa. Myös lyhyt etäisyys yrityksien välillä on hyvä etu, koska se mahdollistaa fyysisen kohtaamisen useammin.

pellon-TapaniPuumala-580x488”Aina kun vierailemme Myyynninmaailman toimistolla, asiantuntijat ovat hyvin aktiivisia ja käytettävissä sekä antavat hyviä neuvoja ja palautetta. Tämän tyyppistä konsultoivaa palvelua ei ole paljoa paikallisesti. Myös Google Analytics -koulutus oli hyödyllinen ja auttoi ymmärtämään verkkosivujen kävijäseurannan hyödyntämisestä. Koulutukset ovat muutenkin ajankohtaisia.”

Yhteistyö Pellon Groupin ja Myynninmaailman välillä on alkanut jo vuodesta 2011. Myyntijohtaja Tapani Puumala suosittelee yhteistyötä Myynninmaailman kanssa muun muassa sähköisen viestinnän ja markkinoinnin vahvan osaamisen vuoksi, ja myös siksi että yrityksellä on hyvin monipuolinen markkinoinnillinen tausta ja koulutukset ovat laadukkaita.

http://www.pellon.fi/

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat