"Myynninmaailma on ammattimainen projektin etenemisen kanssa ja työ on huippuluokkaa!"

Prima Power: Myynnin tehostamisprojekti

Prima Power valmistaa levytyökoneita eri tekniikoilla Suomessa ja Italiassa sekä komponentteja Yhdysvalloissa. Tuotevalikoima on alan laajimpia ja yritys palvelee asiakkaitaan erilaisissa sovelluksissa jo yli 70 maassa.

Lähtötilanne ja tavoitteet

Prima Powerilla heräsi tarve myynnin tehostamiselle. Ensiksi haluttiin kuvata myyntiprosessi, jotta yritys pääsee konkreettisesti ongelmiinsa käsiksi, kehittämään prosessia ja parantamaan myynnin katetta. Myynninmaailmalta projektista vastasi Mikko Isoniemi. Prima Powerilta mukana oli myynti- ja markkinointijohtaja Aki Ojanen:

”Teimme päätöksen myyntiprosessin kuvaamisesta ja aloimme etsiä sopivaa yhteistyökumppania. Lopulta valitsimme Myynninmaailman, sillä olimme olleet toimitusjohtaja Mikko Isoniemen kanssa ennenkin tekemisissä ja tiesimme hänellä olevan hyviä ajatuksia myynnistä.”

Ratkaisut ja tulokset

“Yhdessä Myynninmaailman kanssa saimme vakuutettua ylimmän johdon, että myynnin kuvaaminen on tärkeä prosessi ja nyt se eteneekin hyvää vauhtia. Prosessin kuvaaminen on haastavaa, sillä monikansallisena yhtiönä meillä on paljon kulttuurillisia eroja. Lisäksi meillä on tarve muuttaa sähköistä markkinointiamme. Myös se huomioidaan prosessin kuvauksessa, jotta osaammme toteuttaa muutokset oikein. Mikko myös koulutti Suomen myyntiporukkaamme osana kyseistä projektia.”

Kommentit yhteistyöstä

”Työskentely Myynninmaailman kanssa on ollut erittäin sujuvaa. Olemme puolin ja toisin ymmärtäneet tavoitteet samalla tavalla. Myynninmaailma on todella ammattimainen projektin etenemisen kanssa ja työ on huippuluokkaa. Heidän kanssaan on helppo toimia ja he ovat todella ymmärtäväisiä. Haluamme tuloksia emmekä korulauseita. Myynninmaailman toiminnassa vakuuttaakin heidän käytännönläheinen lähestymistapansa asioihin – he ovat aidosti ammattimainen ja tuloksia aikaan saava kumppani.”

http://www.primapower.com/fi/

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat