"He selkeästi haluavat parantaa asiakkaan tulosta!"

Pulverpaint Oy

Pulverpaint Oy on vuonna 2000 perustettu, pulverimaalaukseen ja siihen liittyviin esikäsittelyihin erikoistunut yritys Ähtärissä. Pulverpaint on laadukas, nopea ja kustannustehokas pulverimaalaame niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Yritys käyttää ISO 9001:2008 pohjautuvaa laadunhallintajärjestelmää.

Palvelut

  • Markkinoinnin suunnittelu
  • Asiakastarinoiden luominen ja sisällöntuotanto sekä myyntikirjeen sisällöntuotanto
  • Markkinoinnin koulutukset
  • Google AdWords-mainonnan ylläpito ja kehittäminen

Myynninmaailma on toteuttanut Pulverpaintille markkinoinnin kartoituksen johtavan asiantuntijan, Ville Orrenmaan johdolla sekä hakukonemainontaa markkinoinnin asiantuntijan toimesta. Asiakasvastaava on huolehtinut aktiivisesta yhteydenpidosta. Omistaja Jaakko Yliaho jakaa kokemuksensa tähänastisesta yhteistyöstä:

”Palvelut ovat vastanneet sovittua. Yhteydenpito on ollut paljon aktiivisempaa kuin muilla toimijoilla, joilta olen vastaavia palveluita ennen ostanut – en ole joutunut olemaan epätietoisuudessa, vaan olen aina voinut kysyä jos on siltä tuntunut, ja yhdessä on käyty säännöllisesti kasvotusten läpi tuloksia. Tämä on Myynninmaailmalla selkeä etu. Vaikka onkin kovin digitaalista meininkiä niin kasvokkain käydään asiat läpi, mikä on hienoa.

Myynninmaailman asiantuntijat sekä asiakasvastaava  ovat oikein pätevää porukkaa ja tietävät, mitä tekevät.  He selkeästi haluavat parantaa asiakkaan tulosta. Mainonnan avulla on saatu tarkennettua sivustolle tulevaa kohderyhmää siten, että on saatu karsittua turhia, mainosbudjettia kuluttavia kävijöitä ja houkuteltua oikean kohderyhmän edustajia eli yrityksiä. Markkinoinnin kartoitus oli myös oikein hyvä, sain konkreettisia vinkkejä pääasiassa digitaalisen markkinoinnin hyödyntämiseen entistä tehokkaammin. Ulkopuolinen asiantuntija osaa katsoa laatikon ulkopuolelta ja näkee asiat hieman toisella tavalla, mikä on hyvä asia.

Yhteistyössä parasta on ollut se, että tuntuu että Myynninmaailman porukkaa aidosti kiinnostaa miten meillä menee – sitä ajatellaan asiakkaan etua. Niin kauan kun asiakkaalla menee hyvin, menee Myynninmaailmallakin. Suosittelisin heitä kyllä muillekin yrityksille.”

http://www.pulverpaint.fi/

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat