"Suurin havaittava muutos joka on tullut yhteistyön myötä, on myynnin kasvu. "

Tehos Oy

puraaho-580x387Tehos Oy on tuotannon ja logistiikan tehostamisen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys, jonka tarjontaan kuuluu myös projektinjohtopalvelut.

Palvelut

  • Kokonaisvaltainen markkinoinnin ja myynnin strateginen suunnittelu
  • Uusasiakashankinnan suunnittelu
  • Nykyasiakkaiden kasvattamisen suunnittelu
  • Digimarkkinoinnin suunnittelu
  • Markkinointi ja myyntiosaamisen lisääminen
  • Omistaja strategian laatiminen

Lähtötilanne, tavoitteet ja ratkaisut

Myynninmaailman toimitusjohtaja Mikko Isoniemi on sparrannut Tehos Oy:tä myynnin ja liiketoiminnan kehittämisessä.  Tehos Oy ohjattiin ensimmäisen kerran Mikko Isoniemen juttusille Protomon tapahtumassa, kun yritys tunnettiin vielä Puro-Aho Oy:n nimellä.

Haastattelimme yrityksen toimitusjohtajaa, Mikko Jauhosta.

”Halusimme kaupanteon helpottamiseksi apua, ja meidät ohjattiin Myynninmaailman pakeille. Yhteistyöltä tavoitteenamme oli saada käytännönläheisiä neuvoja ja apua siihen, miten saamme kaupat paremmin onnistumaan, ja miten voimme edistää myyntiämme ja markkinointiamme ylipäänsä.”

Tulokset

Yhteistyöstä Myynninmaailman kanssa on ollut liiketoiminnallemme todellista hyötyä. Suurin havaittava muutos joka on tullut yhteistyön myötä, on myynnin kasvu. Samalla myös ajattelutapamme on kehittynyt sen suhteen, että tiedämme paremmin, miten tunnistaa asiakastarpeet ja mitkä tekijät vaikuttavat asiakkaidemme ostopäätökseen. Nyt pystymme paremmin vakuuttamaan asiakkaamme vahvasta osaamisestamme ja asiantuntijapalveluidemme eduista.

Mikko auttoi myös konkreettisesti esimerkiksi soittolistan rakentamisessa. Tämän ansiosta pystymme entistä tehokkaammin tavoittamaan kohdennetusti juuri ne oikeat ihmiset, joita voimme parhaiten auttaa. ”

Kommentit yhteistyöstä

Yhteistyöhön Myynninmaailman kanssa olemme hyvin tyytyväisiä. Olemme saavuttaneet asettamamme tavoitteet hienosti ja jopa ylittäneet ne. Mikon suorasukainen kommunikointityyli, toimintamme haastaminen ja rakentava palaute on vienyt yritystämme isoja askeleita eteenpäin. Tällainen asiantuntemukseen perustuva palaute ja näkemys on meille erityisen arvokasta. Myös muut Myynninmaailman asiantuntijat ovat olleet hyvin ammattimaisia.

Suosittelemme Myynninmaailmaa muillekin, erityisesti sen takia, että palvelut on kohdennettu suoraan yrityksemme todellisiin tarpeisiin ja niistä olemme saaneet selkeää hyötyä. Pystymme entistäkin paremmin vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin tuotannon ja logistiikan tehostamisessa!”

http://tehos.fi/

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat