"Yhteydenottojen määrä digitaalisen markkinoinnin kautta on kasvanut 77 % sen jälkeen kun yhteistyö aloitettiin!"

Top-Osa Oy - Profiilin nostaminen B2B-markkinoilla ja kasvua myyntiin

Top-Osa Oy on vuonna 1982 perustettu hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteitä suunnitteleva ja valmistava yritys Pirkanmaalta. Tämän lisäksi Top-Osa Oy myy paljon erilaisia kunnossapitotuotteita sekä toteuttaa teknisten muovien koneistusta teollisuuden moniin eri tarpeisiin. Top-Osa Oy toimii pääosin Suomessa, mutta myös vientiä on jonkin verran.

Palvelut

  • Myynnin kehitysprojekti
  • Markkinoinnin suunnittelu
  • Google-mainontaa

Lähtötilanne, tavoitteet ja ratkaisut

”Halusimme nostaa profiiliamme yritysmaailmassa ja tuoda esiin olevamme valmistava yritys, jolla on omaa tuotantoa, sekä suunnata enemmän B2B-puolen markkinoille, pois B2C-sektorilta. Lisäksi tahdoimme tuoda ilmi, että olemme varteen otettava yhteistyökumppani myös suurempiin projekteihin”, pohjustaa Top-Osa  Oy:n toimitusjohtaja Kalle Tuominen.

Toimintaa lähdettiin kehittämään kehitysprojektin kautta. ”Kehitysprojekti kantoi hedelmää. Projektin avulla aloimme itse miettiä omaa tekemistämme, mitä parannettavaa siinä olisi ja kuinka ongelmakohtia voisi lähteä aukomaan. Se sai meidät itse korjaamaan omaa tapaamme toimia ja sitä kautta osasimme itse ratkaista omia solmujamme”, summaa Kalle.

”Kehitysprojektin lisäksi Myynninmaailma on tehnyt meille display-mainontaa sekä hakusanamainontaa. Erityisesti hakusanamainonnan koin hyväksi ja tuloksekkaaksi, sen ansiosta olemme saaneet todella potentiaalisia asiakkaita. Nyt on vielä alkamassa remarketing-kampanja.”

Tulokset

”Niiden osa-alueiden myynti kasvoi, joihin apua haettiinkin. Kokonaismyynnin kasvu on ollut tasaista, 7-10 % vuosikasvuluokkaa”, Kalle kertoo. Google-mainontaan panostaminen on kannattanut, sillä yhteydenottojen määrä digitaalisen markkinoinnin kautta on kasvanut 77 % sen jälkeen kun yhteistyö aloitettiin.

Kommentit yhteistyöstä

”Myynninmaailman kanssa on ollut helppo toimia, ulkoistaessa markkinoinnin heille, ei tarvitse miettiä kaikkea itse. Jokainen asiantuntija, jonka kanssa olen ollut tekemisissä, ovat olleet erittäin mukavia. Luotan Myynninmaailmaan, he toimivat itsenäisesti heille annetuissa raameissa.”

”Suosittelen Myynninmaailmaa muillekin!”

http://www.top-osa.fi/yritys/

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat