"Tavoitteena oli kouluttaa henkilöstöä myynnissä, johtamisessa, asiakaspalvelussa, sekä lisämyynnin tekemisessä"

Veo Oy

VEO OY:N OSAAJILLE YKSILÖLLISTÄ MYYNTIKOULUTUSTA

Vaasalainen VEO Oy toimittaa automaatio-, käyttö- ja sähkönjakeluratkaisuja voimantuotantoon. Viime aikoina yhtiö on saanut tilauksia vesivoimaloiden uudistamishankkeista yli 40 henkilötyövuoden edestä – nämä tilaukset vahvistavat merkittävästi VEO:n markkinaosuutta. Yritys on toiminut pitkään vesivoimalaitosten rakennushankkeissa Norjassa ja Ruotsissa.

Myynninmaailma koulutti VEO:n myyjiä ja asiantuntijoita myyntiosaamisessa. VEO:n liiketoimintayksikön johtaja Esa Ala-Honkola antoi meille mielipiteensä palveluistamme:

”Yhteistyön tavoitteena oli kouluttaa henkilöstöä myynnissä, johtamisessa ja asiakaspalvelussa, sekä lisämyynnin tekemisessä asiantuntijapalveluissa. Mikko koulutti myynnin johtamista koko johtoryhmällemme, joka työskentelee päivittäin muiden lisäksi myyntipäälliköiden johtamisen kanssa. Koulutuksessa käytiin läpi erityisesti myynnin johtamiseen liittyviä asioita ja kerrattiin myynnille tärkeitä aiheita. Keskusteleva koulutustyyli repii aina pakostakin kaikki koulutettavat mukaan koulutukseen, ja kokemuksien vaihto on tärkeä osa koulutusta. Kun ollaan ns. omalla porukalla, voidaan puhua ja sparrata oikeita asioita.

Tavoitteisiin on päästy – matkaa toki on vielä jäljellä, sillä myynnissä on aina kehittämistä, mutta tähän mennessä olemme olleet tyytyväisiä Myynninmaailman koulutuksiin ja siihen tyyliin, millä asiantuntija veti. Tyyli oli keskusteleva, sparraava ja meitä rohkeasti haastava – se siinä erityisesti säväytti! Koulutuksessa kaikki osallistuivat tasapuolisesti.

Yhteistyö on ollut sujuvaa. Paikallisuus ja pohjalaisuus on positiivinen asia. Myynninmaailma tuntee paikalliset tavat ja yritykset, mikä on etu. Asiantuntijat olivat ammattimaisia, kouluttajastakin näki selvästi tämän myynnin taustan. Suosittelisin Myynninmaailmaa ilman muuta myös muille yrityksille!”

https://www.veo.fi/

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat