Nouse myynnin ja markkinoinnin maalipaikoille

Starttaa tästä

Kokonaisvaltaista myyntiä ja markkinointia

Siinä missä jääkiekkoilija treenaa koko kauden kestävyyttä, nopeutta ja voimaa, suunnistaja keskittyy kuntoon ja juoksutekniikkaan. Lajikohtaista harjoittelua voidaan verrata helposti myös bisnesmaailmaan: jokainen yritys on omanlaisensa. Urheilijat eivät myöskään toimi yksin, vaan heillä on tukenaan valmennus – miksi siis yrityksen pitäisi selvitä ilman? Meiltä saat asiantuntevaa apua kaikissa myyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Nykytilan auditointi

Missä joukkueenne maalit uupuvat? Löytyykö kentältä oikeat pelaajat? Ulkopuolinen coachaus on välillä paikallaan. Kartoitamme myynnin ja markkinoinnin tunnusluvut, analysoimme verkkosivuston kävijäseurantaa ja tarkistamme työkalut kuntoon.

Suunnittelu ja tavoitteet

Kuten urheilijan harjoituskausi, myös yrityksen vuosikello jakautuu eri vaiheisiin. Kattavien myynti- ja markkinointistrategioiden sekä kevyempien kampanjasuunnitelmien avulla yrityksen liiketoiminnasta saadaan suunnitelmallista ja johdonmukaista.

Markkinoinnin ja myynnin työkalut

Meidän avullamme yrityksesi saa oikeanlaiset markkinoinnin sekä myynnin työkalut käyttöönsä Google-mainonnasta B2B-liidien tunnistamiseen. Tämä tietää myynnin kasvua ja lisääntynyttä kauppaa. Myös tietysti brändin ja näkyvyyden on oltava kunnossa.

Sosiaalisen median markkinointi
Google-mainonta
Markkinoinnin ulkoistaminen
Myynnin ja markkinoinnin materiaalit
Inbound-markkinointi

Valmennukset

Toisinaan valmentajakin kaipaa valmennusta ja tuoreita näkemyksiä työhönsä. Toteutamme kevyitä sparrauksia ja syväluotaavia valmennuksia myyntijohtajille, markkinointijohtajlle ja toimitusjohtajille. Toimitusjohtajamme Mikko Isoniemi on arvostettu ELY-hyväksytty konsultti.

Seuranta ja analysointi

Valmentaja seuraa huippu-urheilijan suorituksia ja edistymistä läpi kauden. Myös yritys saavuttaa sitä parempia tuloksia, mitä säännöllisemmin se analysoi omaa markkinointiaan ja myyntiään – meidän avullamme se on vaivatonta ja tehokasta. Analyysin pohjalta suunnitellaan seuraavat siirrot.