Sähköisen markkinoinnin työkalupakki – Kristiinankaupunki

OTA SÄHKÖINEN MARKKINOINTI HALTUUN!

Mitkä ovat tärkeimmät kanavat sähköisessä markkinoinnissa tai mikä on verkkosivuston rooli vientimarkkinoinnissa? Myykö yrityksesi nettikaupan kautta tuotteita ulkomaille? Onko yritykselläsi jo olemassa olevaa toimintaa kansainvälisesti vai onko yrityksesi vasta suunnittelemassa kansainvälistä myyntiä? Nyt on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus päivittää yrityksesi digiaikaan ja pysyä aallonharjalla vientimarkkinoiden dynaamisessa maailmassa!

Viexpo järjestää aamupalatilaisuuksia tulevan kevään aikana yhdessä Myynninmaailman kanssa. Aamupalatilaisuuksien aikana saat tiivistetyn tehopaketin seuraavista sisällöistä:

  • Onnistuminen sähköisessä vientimarkkinoinnissa
  • Miten ostaminen on muuttunut
  • Verkkosivuston rooli vientimarkkinoinnissa
  • Hakukonelöydettävyys
  • Somekanavat ja sisältöjen tuottaminen
  • Inbound-markkinointi
  • Markkinakokeilut

Lue lisää alta sekä Viexpon kotisivuilta ja ilmoittaudu mukaan!

B2B- YRITYKSEN VIENTIMARKKINOINTI – SÄHKÖISEN MARKKINOINNIN TYÖKALUPAKKI:

Pe 4.5 klo 9:30 – 10:30, Kristiinankaupunki, Jungman – Restaurant Café Bar,  Merikatu 8

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus varata aika yrityskohtaisiin lyhyisiin sparrauksiin Myynninmaailman tai Viexpon asiantuntijan kanssa. Tilaisuuden asiantuntijapuheenvuoron pitää Myynninmaailma Oy:n palvelujohtaja, Anu Yliselä. Yliselä omaa todella laajan ja monipuolisen asiantuntemuksen sähköisen markkinoinnin eri työkaluista.

Tule mukaan kuulemaan asiantuntijan lyhyt tietoisku käytännön esimerkein siitä, miten yrityksesi voi hyötyä sähköisestä markkinoinnista myös vientimarkkinoinnissa!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Viexpo on osuuskuntapohjalla toimiva yritys, joka tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille kansainvälistymistä edistäviä palveluja. Viexpon perustehtävänä on neuvoa ja palvella kaikkien toimialojen yrityksiä vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää Viexpon toiminnasta täältä.

Tapahtuman pitäjä

Anu Yliselä

"Ei se mukava työ – vaan ne mahtavat ihmiset!"

Palvelujohtaja, osakas
040 482 7200
anu.ylisela@myynninmaailma.fi

Yli 300 aktiivista asiakasta!

Kaikki tarinat