Sinun tavoitteesi on meidän tavoitteemme

Olemme aktiivisia

Olemme sitoutuneita

Olemme käytännönläheisiä

Olemme tuloksellisia

Olemme joukkue

Pitkäaikaisessa valmennussuhteessa valmentaja oppii tuntemaan urheilijan vahvuudet ja kehityskohteet. Myös me uskomme, että syventynyt asiakassuhde takaa parhaan mahdollisen hyödyn. Olemme vuodesta 2011 toiminut myynnin ja markkinoinnin asiantuntija, jonka kaikki toiminta tähtää yhteen päämäärään: yrityksesi myynnin kasvuun.

Kotikenttämme sijaitsevat Seinäjoen ja Tampereen alueella, mutta asiakkaita meillä on ympäri Suomen. Olemme perustamisestamme lähtien olleet tunnettuja asiantuntijuudestamme, paneutumisestamme ja hyvistä tuloksista, mistä aiomme myös jatkossa pitää tiukasti kiinni. Meidän joukkueemme tekee kaiken suurella intohimolla ja täydellä tarmolla.

Tai kuten legendaarinen baseball-pelaaja Tommy Lasorda on joskus todennut: ”In baseball and in business, there are three types of people. Those who make it happen, those who watch it happen, and those who wonder what happened”.

Ota yhteyttä!

Hae töihin tai harjoitteluun

Kasvumme on ollut viime vuosina kovaa ja etsimme jatkuvasti uusia huippuosaajia osaksi tiimiämme. Meillä on jatkuvasti tarvetta uusille osaajille myynnin ja markkinoinnin parissa eri tehtävissä. Jos intohimonasi on asiakkaan myynnin kasvattaminen, ota yhteyttä lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamisesi vastaa meillä avautuvien paikkojen toimenkuvaa.

Katso avoimet työ- ja harjoittelupaikkamme.

Team Myynninmaailma

Yrityselämän opit pätevät monelta osin myös urheilijoiden ammattimaisessa toiminnassa. Kiinnostuimme asiasta niin, että veimme asian seuraavalle asteelle ja perustimme urheilijoiden tukemiseen Team Myynninmaailman. Yhteistyökuvio on ainutlaatuinen, ja sen tavoitteena on tukea urheilijoita sekä tuoda yritysmaailman käytäntöjä ja vinkkejä myös urheilijoiden ammatillisiin kuvioihin. Aluksi mukaan haetaan maajoukkuetasolla olevia yksilöurheilijoita.

Team Myynninmaailman -sivuilla voit tutustua urheilijoihin ja löydät yhteystiedot hakua varten.

 

Asiantuntijat

Olemme aktiivisia, olemme sitoutuneita, olemme käytännönläheisiä, olemme tuloksellisia, olemme joukkue.

Anna asiantuntijoidemme auttaa

Mikko Isoniemi

Myynninmaailman peräsimessä on yli kymmenen vuotta markkinoinnin ja erityisesti digimarkkinoinnin sekä myynnin kehittämisen parissa toiminut Mikko Isoniemi. Hän on mm. johtanut Trainers’ Housen internet-markkinoinnin liiketoimintayksikköä liikemies Jari Sarasvuon palveluksessa sekä työskennellyt Taloustutkimuksessa ja TeliaSoneralla.

Isoniemi on toiminut vuodesta 2009 Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla sekä myöhemmin myös Pirkanmaalla markkinoinnin ja myynnin tehostajana niin pk-yritysten kuin isompien yritysten parissa. Samoin hän työskentelee aktiivisesti mm. ELY-keskuksen hyväksymänä asiantuntijana Yrityksen kehittämispalveluissa.

Isoniemi on suorittanut Toimitusjohtaja-tutkinnon, HHJ-kurssin (Hyväksytty hallituksen jäsen) vuonna 2012 sekä HHPJ-kurssin sekä tutkinnon vuonna 2016. Tällä hetkellä hän toimii myös Jokamuovi Oy:n ja Hallituspartnerit Pohjanmaan hallituksen puheenjohtajana sekä Alavus Ikkunat Oy:n ja Rawmance Oy:n (Foodin, FitnessFirst Online) hallituksessa. Isoniemi on Kasvuyrittäjyyden aktivointihankkeen ohjausryhmän jäsen sekä Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin Kauppa- ja palveluvaliokunnan puheenjohtaja.

mikkoseppa

Mikko Seppä

Seppä on B2B-markkinoinnin kokenut ammattilainen ja B2B-markkinointia tarjoavan Advance B2B:n VP International Operations & Strategy. Seppä on toiminut aiemmin myös Pohjoismaiden johtavassa web-analytiikan palvelutalo Snoobissa toimitusjohtajana ja myyntijohtajana.

Lisäksi Seppä oli liiketoimintapäällikkönä Eniro Finlandissa vastaten display- ja hakusanamainontaratkaisuista sekä mainosverkon partneruuksista. Hän on kirjoittanut hakusanamainonnasta teoksen ”The Art of Paid Search – Your Guide To Profitable Pay-Per-Click Advertising” sekä toiminut digitaalisen markkinoinnin ja myynnin mittaamisesta kirjoitetussa Digin mitalla -kirjan kirjoittajana.

mikkopihlajamaki

Mikko Pihlajamäki

Pihlajamäki on liikejuridiikan ja hallitustyöskentelyn ammattilainen. Pihlajamäki on toiminut yli 10 vuotta liikejuridiikan eri asiantuntijatehtävissä hoitaen muun muassa suomalaisia ja kansainvälisiä sopimus- ja yritysjärjestelyitä. Lisäksi hän on toiminut useiden suomalaisten ja ulkomaisten yhtiöiden hallituksissa.

Tällä hetkellä Pihlajamäki toimii Business Law Finland Oy:n toimitusjohtajana ja yksityisen sijoittajan salkunhoitajana. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen lisensiaatti ja varatuomari sekä suorittanut MBA- ja HHJ-tutkinnon.

Ville Orrenmaa

Ville Orrenmaa toimii Myynninmaailman johtavana asiantuntijana ja vastaa myynnin johtamisesta. Orrenmaa on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, jonka vahvuutena on erityisesti B2B-yritysten myynnin kasvattaminen ja B2C-yritysten sähköisen markkinoinnin tehostaminen. Orrenmaa on Myynninmaailma Oy:n osakas ja on työskennellyt yhtiön palveluksessa vuodesta 2014 lähtien.

Myynninmaailma Oy:n hallituksen lisäksi Orrenmaa toimii mm. Provinssi-festivaalin taustalta löytyvän SELMU ry:n hallituksessa ja on suorittanut HHJ-tutkinnon (Hyväksytty hallituksen jäsen) vuonna 2017.

Sertifioitu Google Premier Partner -yritys

Myynninmaailma on yksi niistä muutamasta suomalaisesta yrityksestä, jolle Google on myöntänyt Premier Partner -kumppanuuden. Google Premier Partner -kumppanit ovat sertifioituja Google-osaajia. Sertifikaatti on takuu siitä, että hallitsemme kaikki AdWords-työkalut sekä parhaat ja kaikista uusimmat käytännöt. Sertifikaatin lisäksi Google Premier Partneruuden myöntämiseksi edellytetään merkittävää aktiivista asiakaskuntaa sekä laadukasta ja tuloksellista työtä.

Google Premier Partnerina meillä on kattavat mahdollisuudet jatkuvaan kouluttautumiseen mainonnan saralla sekä oma yhteyshenkilö Googlella. Olemme aina ajan tasalla Googlen viimeisimmistä muutoksista!

Mainostajan opas: yhteistyö kolmannen osapuolen kanssa