Esittelyssä Myynninmaailman asiakkuuspäällikkö Virpi Hautamäki

Kuka olet?

Olen Virpi Hautamäki ja toimin asiakkuuspäällikkönä Myynninmaailma Oy:n Vaasan toimistolla. Tulen toimimaan asiakkaiden kanssa lähimpänä kontaktina ja kumppanina, ja koordinoin yhteistyötä asiantuntijoidemme ja asiakkaiden välillä.

Mitä kaikkea olet tehnyt työurasi aikana?:

Taaksepäin katsottuna tähänastiselta työuralta löytyy mukavia etappeja erilaisista työympäristöistä ja rooleista. Olen työskennellyt B2B-myynnin ja -markkinoinnin parissa tapahtuma-, matkailu- ja urheilusektoreilla, ja ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa monikanavaista markkinointia ja myyntiä. Olen myös itse pyrkinyt kasvamaan ja kehittymään alati muuttuvan alan mukana ja jatkuva tiedonjano pitääkin ammattitaidon freesinä!

Mikä on ydinosaamistasi?

Mikään hyvä asia ei synny täysin yksin, vaan määrätietoinen ja pitkäjänteinen joukkuepeli vie pisimmälle – kaikkea kun ei pysty, eikä tarvitse tehdä itse. Ammattitaitoisen tiimin ja kannustavan työilmapiirin lisäksi yrityksissä tarvitaan oikeanlaisia ja luotettavia kumppaneita, joiden kanssa asioita viedään kohti tavoitteita ja niiden yli.

Oma vahva kokemus B2B:stä antaa edellytykset toimia luotettavana kumppanina ja yhteyshenkilönä yrityksille, jotka kaipaavat asiantuntevaa apua myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen tehokkaammaksi ja toimivammaksi. Markkinoinnin olen pyrkinyt näkemään saumattomana toimintona myynnin kanssa – päämääränä aina myynnin ja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttaminen.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi? 

Yrityksen liiketoiminnasta ja sen erityispiirteistä saa kattavan kokonaiskuvan keskustelemalla ja yritystoimintaan tutustumalla, ei olettamalla. Yhteistyössä etsitään parhaimmat markkinoinnin keinot, joilla päästään liiketoiminnan tavoitteisiin – tehokkaasti ja mitattavasti. Me onnistumme, kun asiakkaamme onnistuu!

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Olen intohimoinen liikkuja ja harrastan mm. juoksua sekä poluilla että maantiellä – kisoissakin on kiva käydä ainakin muutaman kerran vuodessa, matkat vaihtelevat puolimaratonista pidempiin polkujuoksuihin. Kotosalla rentoudun perheen kanssa sekä nuorimman pojan otteita futiskentän laidalla seuraten. Iltaisin on kiva rentoutua TV:n ääressä hyvää sarjaa katsellen.

Ota yhteyttä