Esittelyssä Myynninmaailman markkinoinnin asiantuntija Susanna Kurikkala

Susanna Kurikkalan kuva

Kuka olet?

Olen Susanna Kurikkala ja toimin markkinoinnin asiantuntijana Myynninmaailman oman markkinoinnin tehtävissä sekä digitiimissä. Työni pitää sisällään mm. Google-mainontaa, somemainontaa, markkinoinnin kehittämistä sekä tekstien tekemistä viestinnän tarkoituksiin. 

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Minulla on vuosien työkokemus verkkoliiketoiminnan ja in-house-markkinoinnin parista. Olen työskennellyt useissa verkkokauppaan liittyvissä tehtävissä, joista erityisesti graafinen suunnittelu ja tuotekuvaus ovat vahvinta osaamisalaani. Kiinnostukseni digitaaliseen markkinointiin sai minut palaamaan aikuisiällä koulunpenkille, sillä halusin oppia uusimmat digimarkkinoinnin menetelmät ja työkalut. 

Mikä on ydinosaamistasi?

Sisältöjen luomisessa olen parhaimmillani. Olen pitkään keskittynyt visuaalisiin sisältöihin, mutta viime aikoina olen palannut takaisin kirjoittamisen pariin pienen tauon jälkeen. Markkinoinnissa sisältöjen on oltava mielestäni aina tarkoituksenmukaisia. Ehkä sen vuoksi myös markkinoinnin suunnittelu on minulle tärkeä osaamisalue.  

Verkkoliiketoiminnan parissa työskennellessäni opin paljon verkkosivujen kehittämisestä mahdollisimman tehokkaasti liiketoimintaa tukeviksi. 

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi? 

Vahvuuteni on hyvä kokonaiskuva digitaalisesta markkinoinnista ja sen eri keinoista myynnin tukemisessa. Haluan myös ymmärtää mahdollisimman hyvin sekä asiakasyritysteni liiketoiminnan erityispiirteitä että heidän asiakkaidensa tarpeita. Ymmärryksen kautta pystyn luomaan aidosti hyödyllisiä kampanjoita ja kohdeyleisöä puhuttelevia sisältöjä. 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Liikun päivittäin ulkona kävellen tai pyöräillen. Ajatukset nollautuvat parhaiten meditoimalla. Kausittain olen myös mukana indie-elokuvatuotannoissa kuvaajana ja leikkaajana.  

TOP 5 -osaamisalueet

  • Sisällöntuotanto 
  • Markkinoinnin suunnittelu 
  • Prosessien kehittäminen 
  • Monipuolisuus ja joustavuus 
  • Ongelmanratkaisukyky 

Ota yhteyttä