Esittelyssä Myynninmaailman asiakkuuspäällikkö Niclas Pöytälaakso

Niclas Pöytälaakso

Kuka olet?

Olen Niclas Pöytälaakso, 26-vuotias ilmajokelainen Etelä-Pohjanmaalta. Myynninmaailmalla toimin asiakkuuspäällikkönä.  

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Olen aikaisemmin toiminut monipuolisissa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Kokemusta minulle on kertynyt raskaalta sektorilta työkoneiden ja työkalujen parista sekä myös henkilöstövuokra-alalta. Nuoresta iästä huolimatta moneen on siis jo ehditty mukaan!  

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Tulin töihin Myynninmaailmalle, koska koen Myynninmaailman palvelukattauksen olevan tämän päivän ja tulevaisuuden valtava työkalu. Myynninmaailman palveluita tarvitaan yrityksissä toimialasta riippumatta. Lisäksi jo aiemman työelämän kautta minulle on jäänyt Myynninmaailmasta todella hyvä kuva ja jaan yrityksen arvot. Koen, että pystyn tuomaan omalla tekemiselläni hyvän lisän Myynninmaailman asiakastyöhön. 

Mikä on ydinosaamistasi?

Ydinosaamistani on keskusteleva ja asiakaslähtöinen ote asiakkaan kanssa. Koen olevani hyvä kuuntelija. Lisäksi pystyn pääsemään nopeasti sisään eri liiketoimintojen ja toimialojen tarpeisiin ja ongelmiin. Uskon, että molemmin puoleisella kumppanuudella, rehellisyydellä ja avoimuudella päästään parhaaseen lopputulokseen.  

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Lähtökohta on aina tutustuminen asiakkaan liiketoimintaan, kasvutavoitteisiin ja haasteisiin. Näihin peilattuna pyrin tarjoamaan asiakkaalle keskustelun kautta juuri heidän tarpeisiinsa sopivia myynnin, markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja, jotka tukevat yrityksen kasvua.

Mikä on työssäsi parasta?

Nautin valtavasti asiakastyöstä ja uusiin asioihin tutustumisesta. Sekä totta kai keskustelusta!  

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-aika kuluu aktiivisesti liikunnan ja moninaisten harrastusten parissa. Olen esimerkiksi mukana kotikuntani kunnallispolitiikassa ja kilpailen moottoripyörällä SM-tasolla. Jääratakaudella 2021 ajoin ensimmäisen henkilökohtaisen mitalini, joka oli hopea. 

TOP 5 -osaamisalueet

  • Asiakaspalvelu
  • Myynti
  • Projektityö
  • Tarkkuus
  • Oppimiskyky

Ota yhteyttä