Esittelyssä Myynninmaailman uusi markkinoinnin asiantuntija Anu Taskila

Anu Taskila.

Kuka olet?

Anu Taskila, markkinoinnin asiantuntija Myynninmaailman digitiimissä. Pääasiallinen työpisteeni sijaitsee Oulun toimistolla.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Työuraa minulla on takana yli 20 vuotta, joista lähes 15 vierähti postilaisena. Aiemmin olen toiminut myös muun muassa kouluavustajana, kokoonpanijana sekä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Monen mutkan ja alanvaihdon kautta olen päätynyt lopulta digimarkkinoinnin mielenkiintoiseen maailmaan. Viime vuodet olen pääsääntöisesti suunnitellut ja tehnyt mainontaa eri digikanavissa.

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Yrityksestä on vuosien aikana välittynyt vahva, ammattimainen kuva, positiivista työnantajamielikuvaa unohtamatta. Kaipasin urallani uusia haasteita, ja halusin päästä kasvamaan asiantuntijan roolissani rautaisten ammattilaisten joukossa.

Mikä on ydinosaamistasi?

Some- ja Google-markkinoinnin kampanjoiden suunnittelu, toteuttaminen ja optimointi sekä tulosten raportointi ja mainonnan kehittäminen tulosten pohjalta.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Tutustuttuani asiakkaani liiketoimintaan, sen tavoitteisiin ja kohderyhmiin pyrin mahdollisimman hyvin kohdentamaan viestin juuri heidän tavoitelluille, potentiaalisille asiakkailleen. Puhuttelen eri kohderyhmiä erilaisella viestikärjellä ja pyrin aina tekemään mainossisällöistä mahdollisimman relevanttia. Seuraan tuloksia aktiivisesti ja ehdotan erilaisia ratkaisuja niin mainonnan, viestinnän kuin asiakkaan verkkosivustonkin kehittämiseksi.

Mikä on työssäsi parasta?

Mahdollisuus kehittää ja kehittyä, työtehtävien monipuolisuus ja työpäivien vaihtelevuus, asiakkaiden auttaminen. Tietynlainen vapaus ja mahdollisuus paikkariippumattomaan työskentelyyn.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Innostun kaikenlaisesta luovasta. Laulaminen ja soittaminen ovat aina kuuluneet elämääni. Monenlaisissa musiikki- ja kustom-tapahtumissa eri puolella Suomea tulee käytyä. Omaa elämäntyyliäni inspiroivat vahvasti mm. vintage, nostalgia ja Amerikan autot. Menevän elämäntyylin vastapainoksi viihdyn yhtä hyvin myöskin mökillä akkuja ladaten sekä luonnossa rauhoittuen ja siitä inspiroituen.

TOP 5 -osaamisalueet:

  • Somemarkkinointi- ja mainonta
  • Google-markkinointi- ja mainonta
  • Markkinoinnin kehittäminen
  • Luovuus
  • Kirjoittaminen

Ota yhteyttä