Esittelyssä Myynninmaailman web developer Jutta Elonen

Kuva Jutta Elosesta

Kuka olet?

Olen Jutta Elonen. Olen kotoisin Rovaniemeltä, mutta oululaistunut reilu vuosi sitten. Työskentelen Myynninmaailmalla web developerina.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Lukion jälkeen olin Vaasan Oy:lla useamman vuoden töissä moninaisissa tehtävissä. Pääsin suorittamaan AMK-opintojeni harjoittelujakson ohjelmistoalan PK-yritykseen, jonne päädyin myös töihin valmistuttuani. Toteutin verkkosivuja monille eri toimijoille, joista yksi oli Hämeen ammattikorkeakoulu. Sattumien kautta aloitin sitten HAMKilla työskentelyn kesällä 2019. 

Mikä on ydinosaamistasi?

Responsiivisten verkkosivustojen toteuttaminen WordPress-sisällönhallintajärjestelmän päälle. Myös asiakasrajapinnassa toimiminen on lähellä sydäntäni. 

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi? 

Käyttäjäystävälliset, selkeät ja optimoidut sivustot luovat asiakkaissa kiinnostusta, joka voi johtaa mahdollisiin liideihin. Esimerkiksi yhteydenottokynnys laskee lomakkeiden kautta ja hyvin optimoidut sivustot nostavat myös Google-näkyvyyttä. 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-aikaa vietän arkisin yleensä urheillen salilla, lenkkipolulla tai pyöräillen. Minulla on käynnissä myös YAMK-opinnot, jotka vievät osan vapaa-ajastani. Viikonloput vietän perheen tai ystävien seurassa. Olen myös taitava kehittämään erilaisia projekteja, joista sitten muodostuu aikasyöppöjä – viime aikoina ne ovat olleet remontointiin ja rakentamiseen liittyviä! 

TOP 5 -osaamisalueet

  • WordPress-sivustokehitys 
  • Kokonaisuuksien hahmottaminen 
  • Hakukoneoptimointi 
  • Saavutettavuus  
  • Tiedonhaku eli googletus

Ota yhteyttä