Esittelyssä Myynninmaailman Web Developer Tommi Prusti

Kuka olet?

Olen Tommi Prusti, Nurmosta kotoisin oleva mies ja siellä asustan myös tällä hetkellä. Työskentelen Myynninmaailmalla Web Developerina Seinäjoen toimipisteessä.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Olen toiselta ammatiltani yhdistelmäajoneuvonkuljettaja. Kerkesin hetken aikaa ajaa kuorma-autoa työkseni, ennen kuin päätin vaihtaa alaa ja ryhdyin opiskelemaan tietotekniikkaa. Opintojeni aikana suoritin työharjoittelun verkkokehityksen parissa, minkä jälkeen kiinnostuin erityisesti verkosta sekä verkkosivustojen kehityksestä. Sen jälkeen olen tehnyt asiantuntija urani Web Developerina.

Opintojeni aikana tein useamman kesän töitä elintarviketyöntekijänä, mistä sain paljon itselleni arvokasta kokemusta työelämästä.

Mikä on ydinosaamistasi?

Ydinosaamiseeni kuuluvat ohjelmointi ja muut tietotekniset taidot. Olen keskittynyt responsiivisten WordPress-pohjaisten verkkosivustojen ja WooCommerce-pohjaisten verkkokauppojen tekniseen toteutukseen. Olen tehnyt paljon töitä etenkin frontend-puolella, mutta myös backend-puolen parissa.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi? 

Pidän asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtämistä hyvin tärkeänä niin verkkosivuston suunnittelijalle kuin sen toteuttajalle. Haluan aina pyrkiä mahdollisimman hyvään ja toimivaan ratkaisuun, joka on myös järkevä toteuttaa.

Mielestäni verkkosivuston toteutusvaiheessa kehittäjän tulee pyrkiä asettumaan itse sivuston loppukäyttäjän rooliin ja ajatella, mitä itse toivoisin sen minulle tarjoavan käyttäjänä. Tällöin saadaan taattua kaikille asiakkaidemme sivustojen loppukäyttäjille mahdollisimman hyvä ja toimiva kokonaisuus, jota on helppo ja mukava käyttää. Näin saadaan ihmiset pysymään sivustoilla pidempään ja sitoutumaan, kuten ottamaan yhteyttä tai tilaamaan uutiskirjeen, enemmän.

Mikä on työssäsi parasta?

Työn projektiluontoisuus, jossa pääsen tekemään monipuolisia ja erilaisia töitä eri asiakkaiden kanssa. Myös uusien ja erilaisten ihmisten kanssa on mukavaa päästä tekemään yhteistyötä.

Web Developerin työssä erityisen mielenkiintoista on jatkuva uuden oppiminen. Uusia teknisiä ratkaisuja ja tapoja tehdä eri asioita tulee vastaan koko ajan, joten puuduttavaa saman suorituksen toistoa ei tällä alalla tarvitse pahemmin murehtia. Web Developerin tehtävissä Myynninmaailmalla pääsee varmasti mukaan monenlaisiin mielenkiintoisiin projekteihin.

Verkkosivustojen toteutuksissa on minusta erityisen hienoa saada omin silmin nähdä oman työnsä tulosta, jolla saadaan aidosti edistettyä asiakkaiden liiketoimintaa ja myyntiä.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajallani tykkään siitä, että on tekemistä. Pidän aika lailla kaikesta urheilusta, ja uusien asioiden kokeileminen on aina mielenkiintoista. Minut saakin helposti innostumaan erilaisista lajikokeiluista. Kesäisin tykkään pelata frisbeegolfia ja lenkkeillä sekä talvisin käydä kuntosalilla. Tietotekniikasta kiinnostuneena ihmisenä viihdyn vapaa-ajallakin paljon tietokoneen ääressä. Vietän myös paljon aikaa avopuolison, perheen ja ystävieni kanssa.

TOP 5 -osaamisalueet

  • Ohjelmointi 
  • Verkkokehitys 
  • WordPress 
  • WooCommerce
  • Tietokoneella istuminen

Ota yhteyttä