Myynninmaailman uusi myyntijohtaja Tea Grönfors uskoo asiakaslähtöiseen ja lisäarvoa tuottavaan myyntiin

”Lukuun ottamatta yhtä välivuotta muualla, olen toiminut viimeiset 15 vuotta Trainers’ Housella erityisesti myynnin johtamisen ja kehittämisen parissa. Tehtäviini ovat kuuluneet myynnin johdon konsultointi, myynnin valmentaminen sekä oma aktiivinen myyntityö ja asiakasvastaavana toimiminen”, Tea listaa.

Monipuolinen kokemus yritysmaailmasta

Työskentely monenlaisten yritysten ja erityisesti B2B-organisaatioiden parissa aina startupeista pörssiyhtiöihin on kartuttanut Tealle laajan kokemuksen ja liiketoimintaymmärryksen eri kokoisista yrityksistä ja eri toimialoilta.

”Innostun haasteista, uuden oppimisesta sekä siitä, että saan tukea muiden ammatillista kasvua ja onnistumisia sekä auttaa heitä saavuttavamaan entistäkin parempia tuloksia. Haluan yhdessä ammattilaistemme kanssa varmistaa sen, että tuotamme asiakkaillemme jatkuvasti lisäarvoa ja että asiakkaamme saavat mitattavia tuloksia ja myynnin kasvua.

”Kiteyttäen: odotukseni ovat kovat!”, innostunut Tea kuvailee fiiliksiään Myynninmaailman alkutaipaleellaan.

Entistäkin vahvempi B2B-markkinointitoimisto

Tea on jatkossa mukana rakentamassa Myynninmaailman seuraavaa vaihetta, jossa yhtiö on viime vuonna toteutuneen Differon yrityskaupan myötä entistä vahvempi valtakunnallinen B2B-markkinointitoimisto ja strateginen kumppani.

”Myyntijohtajan tehtävässä pääsen auttamaan niin omia ammattilaisiamme kuin asiakkaitamme – hyödyntämään omaa osaamistani ja oppimaan samalla uutta”, Tea iloitsee.

Reippaan työnteon vastapainona on toki hyvä latailla myös akkuja.

”Vietän paljon aikaa perheeni ja ystävieni kanssa muun muassa mökillä Raaseporissa. Myös tavoitteellinen juoksuharrastus, ravintolaillat ja hyvästä ruoasta nauttiminen kuuluvat vapaa-aikaani.”

Tartu Teaa hihasta joko virtuaalisesti tai Myynninmaailman toimistolla Helsingissä, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa tai Oulussa! Tean tavoitat numerosta 040 710 8694 tai sähköpostilla tea.gronfors@myynninmaailma.fi

Ota yhteyttä