Myyntitiimimme Tampereelle vahvistuu – tervetuloa Kalle!

Kalle Teliranta.

Myynnin maalipaikat vaativat ketteryyttä ja nopeutta. Tuoreet jalat ja nuoruuden into vievät monesti pitkälle, mutta usein rinnalle kaivataan lisäksi kokemuksen tuomaa varmuutta ja pelinlukutaitoa. Vahvistusta ja pelisilmää joukkueeseemme tuo Myynninmaailman tiimin uusin jäsen, Kalle Teliranta.

Kalle aloitti meillä myyntipäällikkönä Tampereella vastuualueenaan Pirkanmaan alue. Kallella on 20 vuoden kokemus matkailu- ja ravintola-alalta erilaisista vastuullisista tehtävistä myynnin ja markkinoinnin parista. Kalle on viettänyt suurimman osan ajastaan Pirkanmaalla, mutta työkokemusta on karttunut myös Norjasta ja Singaporesta. Viimeiset kolme vuotta hän toimi Teliresta Oy:ssä yrittäjänä.

”Ensimmäisestä kontaktista alkaen sain erittäin positiivisen kuvan Myynninmaailmasta ja sen toiminnasta ja ensimmäiset työpäivät vahvistivat asian. Joka asiassa huokuu raikas yhdessä tekemisen meininki. Innolla odotan, että pääsen antamaan oman panokseni työyhteisön ja yrityksen eteen. Vahva asiakaskokemuksen johtaminen näkyy myös yrityksen johdon toiminnassa.”

Kalle asuu perheineen Sääksjärvellä Lempäälässä. Hänen perheeseensä kuuluu puoliso ja kaksi kouluikäistä lasta. Jääkiekko on lähellä Kallen sydäntä ja työajan ulkopuolinen aika kuluukin jäähallilla lajin parissa katsojana tai Lempäälän Kisan junioreiden valmennushommissa. Vapaa-aikaa vietetään myös lasten harrastusten parissa, veneillessä sekä kesämökillä.

Voimme jatkossa palvella B2B-asiakkaitamme vielä entistä vahvemmin koko Pirkanmaan alueella Kallen tulon myötä. Kallen kokemus ja osaaminen edistää kasvutavoitteitamme ja tukee rooliamme kokonaisvaltaisena myynnin ja markkinoinnin kumppanina. Tervetuloa mukaan Kalle!

Ota yhteyttä