Databros Services Oy – kokonaisvaltaista yhteistyötä

Lisää suunnitelmallisuutta ja nykyaikaisia keinoja markkinointiin

Yhteistyömme Databrosin kanssa alkoi keväällä 2016 kehitysprojektilla. Databrosilla oli tarve tehostaa ja nykyaikaistaa markkinointia. Mainonta ja markkinointi oli hajanaista, sosiaalisen median päivittämiseen ei ollut riittäviä resursseja ja myös verkkosivujen uudistaminen koettiin tarpeelliseksi. Markkinointiin haluttiin lisää suunnitelmallisuutta, ja valjastaa se samalla tukemaan paremmin kasvua ja myyntityötä. Tavoitteena oli myös markkinaosuuden kasvattaminen uudella markkina-alueella.

Toteutimme Databrosille markkinoinnin kehityssuunnitelman ja otimme heidän markkinoinnin kokonaisuuden haltuun. Lisäksi olimme mukana verkkosivujen uudistamisessa. Myös juuri avattu Vaasan toimisto saatiin joustavasti mukaan markkinoinnin kehittämiseen, kun selvä suunnitelma oli jo valmiina.

Databros on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön, joka jatkuu edelleen. ”Meidän asioihin perehdyttiin ja toiveita kuunneltiin. Etenkin Myynninmaailman Ville Orrenmaan rooli on korostunut. Yhteistyö on syventynyt, ja olemme saaneet enemmän, kuin olimme suunnitelleet”, sanoo Databros Services Oy:n toimitusjohtaja Harri Vuolle.

”Yhteinen välitavoitteemme oli näkyvyyden parantaminen, joka toteutui juuri niin kuin pitikin”, toteaa Vuolle. Tällä hetkellä markkinointia on ulkoistettu, ja viikoittain tehdään markkinoinnin toimenpiteitä, pääosin sähköisissä kanavissa. Databrosin liikevaihto on kasvanut kymmeniä prosentteja tehokkaamman markkinoinnin, toimivan myyntityön ja uuden toimipisteen avaamisen myötä.

Asiakkaan tavoitteet:

  • Tehostaa ja nykyaikaistaa markkinointia
  • Verkkosivujen uudistus
  • Markkinaosuuden kasvattaminen uudella markkina-alueella

Mitä me teimme?

  • Markkinoinnin kokonaisuus Myynninmaailman haltuun
  • Näkyvyyden parantaminen
  • Markkinoinnin kehityssuunnitelma
  • Markkinointi tukemaan kasvua ja myyntityötä

Yhteistyö jatkuu:

  • Viikoittaiset markkinoinnin toimenpiteet sähköisissä kanavissa

”Myynninmaailmalta saatiin markkinoinnin kehityssuunnitelma, ja he ottivat markkinoinnin kokonaisuuden hyvin haltuun – tarve ja tarjonta kohtasivat.”

”Ilman Myynninmaailmaa me rämpisimme markkinoinnin suossa.”

Kommentit yhteistyöstä:

”Ehdottomasti suosittelisin Myynninmaailman palveluita. Yhteistyö ja säännönmukaisuus markkinoinnin kehittämisessä, esimerkiksi palaverien säännöllisyys ja riittävä aktiivisuus, sekä liiketoiminnan ymmärtäminen on tullut hyvin esille. Myynninmaailma ymmärtää mitä me tehdään ja miten me tehdään, ehkä hieman laajemminkin.”

Harri Vuolle, toimitusjohtaja, Databros Services Oy

Databros Services Oy

Databros Services Oy on yksityinen IT-alan toimija, jonka asiakaskuntaan kuuluu monen eri alan yritykset, kuten tuotannolliset yritykset ja valmistava teollisuus, palveluyritykset, kaupanalan yritykset, sekä julkinen sektori. Databros tarjoaa asiakkailleen kaikki tietotekniikan palvelut it-tuesta suuriin laitemigraatioihin, sekä räätälöidyt palvelupaketit asiakkaan liiketoiminnan tueksi. Toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Vaasassa.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää