FYSIO 2000 –

tunnettuutta ja markkinointiosaamista kasvuyritykselle

FYSIO 2000 lisäsi markkinointiosaamistaan Myynninmaailman avulla

FYSIO 2000 -yrityksen tavoitteena oli vahvistaa asemaansa hyvinvointialalla ja kehittää yritystä, mutta haasteena oli yrityksen markkinointiosaaminen ja resurssit. Myynninmaailma toteutti FYSIO 2000:lle markkinoinnin kehitysprojektin, jossa yrityksen nykytilannetta lähdettiin avaamaan.

”Sparrauksista oli valtava apu. Ne saivat aikaan suuren organisaatiohankkeen, halusimme alkaa panostamaan markkinointiin isosti. Kehityssuunnitelman myötä selvisivät suurimmat ongelmakohdat, ja niitä lähdettiin kehittämään paremmiksi. Projektin myötä ymmärsimme kuinka paljon markkinointiin kannattaa panostaa. Kasvun vaihe on kallis ja sen vuoksi ylimääräisistä kuluista aletaan pihistää, mukaan lukien markkinoinnista. Projektin myötä silmämme avautuivat, että nimenomaan markkinoinnin kanssa on painettava kaasua yrityksen kasvaessa.” FYSIO 2000 -yrittäjä ja toimitusjohtaja Timo Tuuri kertoo.

Kehitysprojektin myötä yhtenäistettiin FYSIO 2000:n ilme, ja uudistettiin yrityksen verkkosivut ja kuvamaailma. Kokonaisvaltaisella kotisivujen uudistuksella saatiin lisäarvoa ja näkyvyyttä kaikille yrityksen tarjoamille palveluille sekä lisättyä tunnettuutta hyvinvoinnin moniosaajana, ei pelkästään kuntosalina.

Asiakkaan tavoitteet:

  • Yrityksen kokonaisvaltainen kasvu
  • Tunnettuuden nostaminen kuntosali- ja hyvinvointialalla
  • Markkinointiosaamisen lisääminen ja -panostusten kasvattaminen.

Mitä me teimme?

  • Markkinoinnin kehitysprojekti
  • Lisämyynti- ja uusasiakaskoulutus
  • Google AdWords -mainonta
  • Kuvaussuunnitelma
  • Uudet verkkosivut
  • Myynnin strateginen suunnittelu

“Hyvin toteutetusta markkinoinnista saa aina omansa takaisin”

“Olemme nähneet konkreettisia tuloksia esimerkiksi hakusanaoptimoinnista – olemme kasvaneet selvästi!”

Asiakkaan kertomaa:

”Myynninmaailma teki meille kokonaan uudet, mitattavat ja nykyaikaiset verkkosivut. Olemme päässeet näkemään konkreettisia tuloksia esimerkiksi hakusanaoptimoinnista – olemme selvästi kasvaneet!”

FYSIO 2000

FYSIO 2000 on Etelä-Pohjanmaalla toimiva kuntosali ja laajan skaalan fysio- ja toimintaterapiapalveluita tarjoava yritys. Yrityksen kilpailukykyisiin palveluihin sisältyvät muun muassa akupunktio, urheilufysioterapia, osteopatia, hieronta, ryhmäliikunta sekä työhyvinvointipalvelut yhteistyössä Kuortaneen urheiluopiston kanssa. FYSIO 2000 tarjoaa tulevaisuudessa myös kokonaan uusia palveluita; aktiivikokoukset yrityksille sekä teippaus- ja lihashuoltokoulutukset valmentajille ja huoltajille. Toimipisteet sijaitsevat Ilmajoella ja Seinäjoella. Urheilijan verkkokaupan lisäksi heidän tiloissaan toimii kivijalkamyymälä, jossa myydään työergonomiatuotteita, Tempur-tyynyjä, urheilu- ja kinesioteippejä sekä pienapuvälineitä.

Ota yhteyttä

kerromme mielellämme lisää