MTP Oy – Pienillä lähtötiedoilla asiakkaan näköiset sivut

Myynnin ja markkinoinnin hiomisen avulla kasvua kohti

MTP Oy:lle toteutettiin yhteistyön käynnistyessä myynnin ja markkinoinnin kehitysprojekti, jossa kartoitettiin tuoreen yrityksen lähtökohdat ja tavoitteet. Tärkeimmäksi tavoitteeksi asetettiin myynnin kasvattaminen heti yrityksen ensiaskeleista alkaen, sekä myynnin ja markkinoinnin hiominen sellaiseen iskuun, että verkkosivut tuottaisivat enemmän tarjouspyyntöjä ja yhteydenottoja, sekä toimisivat yrityksen parhaana myyjänä.

MTP:lle suunniteltiin ja toteutettiin verkkosivut, jotka tuovat esiin nuoren yrityksen laajaa palvelu- ja tuotevalikoimaa sekä monipuolista tekniikan alojen tuntemusta. ”Kehitysprojektissa tuli esiin paljon hyviä asioita, joita lähdimme toteuttamaan.” MTP Oy:n toimitusjohtaja Juha Holma kertoo. Verkkosivuston uudistuksessa otettiin huomioon erityisesti hakukonelöydettävyys. Samalla myös yrityksen ilme ja muut markkinoinnin materiaalit laitettiin uuteen uskoon. Myös tuotteistamisen prosessiin toimitusjohtaja on erityisen tyytyväinen. Tällä hetkellä yrityksen kalenteri on täynnä töitä ja tarjouspyyntöihin vastaamista. Myös koko muu henkilökunta on kehunut yhteistyötä ja sen tuomia muutoksia.

Mitä me teimme: 

  • Myynnin ja markkinoinnin kehitysprojekti
  • Palveluiden tuotteistaminen (Eco cooling, Energy saving solution)
  • Valokuvaus
  • Verkkosivu-uudistus ja hakukoneoptimointi

“Kaikki tapahtui ikään kuin avaimet käteen -periaatteella, eikä meidän tarvinnut käyttää itse juurikaan aikaa suunnitteluun.”

“Kalenteri on täynnä töitä ja tarjouspyyntöihin vastaamista.”

Asiakkaan kertomaa:

MTP Oy:n toimitusjohtaja Juha Holma on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Myynninmaailman kanssa.

“Saimme pienillä lähtötiedoilla yrityksemme näköiset sivut, jotka ylittivät toiveemme. Kaikki tapahtui ikään kuin avaimet käteen -periaatteella, eikä meidän tarvinnut itse käyttää juurikaan aikaa suunnitteluun.”

MTP Oy

MTP Oy tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palveluita teollisuudelle sekä kiinteistötekniikkaan. Suurin painopiste on energiatehokkuuden parantamisessa ja jäähdytystekniikassa. Monipuolinen tekniikan alojen tuntemus auttaa tarjoamaan asiakkaille aina kustannustehokkaita ja laadullisesti hyvin tuotettuja ratkaisuja erilaisiin toimintaympäristöihin ja tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää