Näsin Vesijohtoliike Oy – digitaalisen markkinoinnin ulkoistuksella tuloksia

Näsin Vesijohtoliike Oy kasvatti näkyvyyttään Myynninmaailman avulla

Yhteistyö Myynninmaailman ja Näsin Vesijohtoliikkeen välillä alkoi nettisivujen toiminnan parantamisella. Sivut haluttiin uudistaa, ja samalla lisätä yrityksen näkyvyyttä. Kotisivu-uudistuksen jälkeen parannettiin Googlen hakutuloksia hakukoneoptimoinnilla. “Meille on tehty myös kampanjoita ja mainontaa, sekä pidetty sosiaalisen median sparrauksia, joista onkin ollut hyötyä, sillä sosiaalista mediaa päivitetään nykyään aktiivisesti viikoittain. Näiden asioiden parissa jatketaan edelleen.”, kertoo myymäläpäällikkö Jussi Hokkanen.

”Myös hakukoneoptimointi on onnistunut erittäin hyvin, Google-sijoituksemme on nyt kilpailijoiden tasolla. Sosiaalisessa mediassa taas olemme ansainneet kymmenkertaisen määrän seuraajia. Vaikutukset näkyvät myös Tampereen Lakalaivassa sijaitsevassa myymälässä. Olemme todella tyytyväisiä asiakasmäärien ja myynnin kehitykseen.”

Asiakkaan tavoitteet:

– Yrityksen näkyvyyden kasvattaminen
– Digitaalisen markkinoinnin kasvattaminen
– Verkkosivujen uudistaminen ja parantaminen
– Löydettävyyden parantaminen Googlessa

Mitä me teimme?

– Markkinoinnin kehitysprojekti
– Sosiaalisen median sparraukset
– Digitaalisen markkinoinnin ulkoistus

“Sosiaalisen median sparrauksista on ollut hyötyä, sillä sosiaalista mediaa päivitetään nykyään aktiivisesti viikoittain.”

“Sosiaalisessa mediassa olemme ansainneet kymmenkertaisen määrän seuraajia.”

Mikä on Näsin Vesijohtoliike Oy?

Näsin Vesijohtoliike Oy on Pirkanmaalla toimiva LVI-alan ammattilainen. Vankan osaamisen taustalla on yli 50 vuoden kokemus. Yritys tarjoaa sekä yksityisille että yrityksille urakointipalveluita, erilaisia lämmitysjärjestelmiä ja niiden asennuksia sekä tarvittaessa myös huoltoja ja korjauksia. Laajan valikoiman tyylikäs LVI-myymälä sijaitsee Tampereen Lakalaivassa. Lisäksi toimipisteitä löytyy Ähtäristä, Valkeakoskelta ja Jyväskylästä. Näsin Vesijohtoliike on yksi itsenäisistä yrityksistä, joka kuuluu arvostettuun Hanakat-ketjuun.
Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää