Westport Finland Oy-
näkyvyyttä modernilla tavalla

Somekanavat ja rekrykampanja käyntiin Myynninmaailman avulla

Westportin toive oli päästä näkyville modernilla tavalla. Pelkät nettisivut koettiin liian suppeaksi kanavaksi olla esillä ja yrityksen näkyvyyttä haluttiin laajentaa sosiaalisen median kautta. Myös työntekijöiden rekrytointia haluttiin tehdä sosiaalisen median kautta aiemman tehottomaksi koetun lehti-ilmoittelun sijaan.

Näkyvyyden lisäämiseksi ja uusien kontaktien tavoittamiseksi yritykselle luotiin profiilit Facebookiin ja LinkedIniin, sekä koulutettiin henkilökunta käyttämään niiden hallinta-alustoja sujuvasti. Yrityksen näkyvyys lähtikin heti kasvuun, kun Facebookissa tehdyt kampanjat saivat hyvin näyttökertoja ja tavoittivat kohderyhmää.

Facebookissa toteutettiin myös yrityksen ensimmäinen rekrytointikampanja sosiaalisen median kautta. Kampanja tuotti paljon ja laaja-alaisesti yhteydenottoja ja rekrytoitavia löytyi. Samalla kampanjatyylillä aiotaan myös tulevaisuudessa rekrytoida lisää henkilökuntaa yritykseen ja yhteistyö Myynninmaailman kanssa jatkuu edelleen.

Asiakkaan tavoitteet:

  • Somekanavat tutuksi
  • Näkyvyys modernilla tavalla
  • Työntekijöiden rekrytointi sosiaalisen median kautta

Mitä me teimme?

  • Rekrykampanja
  • Somekanaviin perehdyttäminen
  • Yritysprofiilit Facebookiin ja LinkedIniin
  • Verkkosivuprojekti

“Facebook-kampanjat lisäsivät näkyvyyttä ja tavoittivat kohderyhmän.”

“Rekrykampanja somessa tuotti paljon yhteydenottoja, ja rekrytoitavia löytyi.”

Kommentit yhteistyöstä:

“Suosittelen Myynninmaailman palveluita myös muille. Parasta on ollut se, että apua on ollut aina nopeasti saatavilla puhelinsoiton tai sähköpostin päässä. Myynninmaailmalla on ystävälliset ja osaavat kasvot asiakkaaseen päin.”

 

Marja Toivonen, sihteeri, Westport Finland Oy

Westport Finland Oy

Westport Finland Oy on suomalainen työturvallisuustuotteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Sen valikoimiin kuuluvat työsuojaimet ja ensiaputarvikkeet. Tavoitteena on löytää asiakkaille oikeanlaiset ratkaisut turvallisen työympäristön luomiseksi. Tuotteita myydään niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Toiminta on maanlaajuista, mutta sen keskipiste on Tampereella, jossa sijaitsevat yrityksen toimisto, varasto ja Westport Showroom -kauppa.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää