B2B-kasvukone

Lisää tyytyväisiä asiakkaita markkinointia ja myyntiä tehostamalla

Oletko valmis B2B-asiakkaan valtakaudelle?

Nykypäivän verkostoituneilla B2B-markkinoilla valta on asiakkaalla. Asiakas voi kumota myyjän kertoman totuuden muutamalla mobiililaitteen kosketuksella, ja etsiä lisää tietoa tai vertailla vaihtoehtoja. Kasvaneessa kilpailutilanteessa asiakaskeskeisyys korostuu entisestään, ja menestyksen takana on hyvin personoitu B2B-myynti ja -markkinointi.

Myynninmaailman B2B-kasvukoneen avulla vastaamme tähän tarpeeseen. B2B-kasvukoneen avulla lisäät konkreettisesti myyntiäsi, ja tehostat markkinointiasi niin, että taiteen sijaan siitä tulee tiedettä. Saat käyttöösi yli 20 myynnin ja markkinoinnin ammattilaista. Palvelumme on aina kokonaisvaltaista, käytännönläheistä ja yrityksesi omista tavoitteista lähtevää palvelua.Miten B2B-kasvukone toimii? 

B2B-palvelumme ei ole vain yksittäisistä kokeiluista koostuva loputon suunnittelu- ja powerpoint-show, vaan käytännönläheinen ja vaihe vaiheelta etenevä kokonaisvaltainen prosessi, jolla saat asiakkaasi ostopolun haltuun.

Käymme aluksi yhdessä läpi yrityksenne kasvutavoitteet. Kun ymmärrämme liiketoimintaanne ja sen tavoitteita, olemme valmiita tekemään kanssanne oikeita ratkaisuja B2B-myyntinne ja -markkinointinne kehittämiseksi.

 

Kartoitus ja suunnittelu

 • Asetamme tavoitteet yrityksesi myynnille ja markkinoinnille
 • Valitsemme parhaat käytännöt satojen B2B-projektien kokemuksella
 • Lopputuloksena meillä on yhteinen, selkeä roadmap myynnin kasvun saavuttamiseksi

Kasvu käytäntöön

 • Täydennämme tiimiäsi Myynninmaailman B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntijoilla
 • Asennamme ja otamme käyttöön myyntiliidien tuottamiseen tarkoitetut työkalut
 • Käynnistämme markkinointitoimenpiteet
 • Laitamme myynnin tukimateriaalit kuntoon

Jatkuva kehittäminen

 • Seuraamme ja optimoimme jatkuvasti markkinointikampanjoitanne
 • Raportoimme tuloksista
 • Työskentelemme markkinointinne eteen tauotta, ja kehitämme myyntitiiminne osaamista
 • Järjestämme säännöllisesti markkinoinnin ja myynnin kehityspalavereja.

Kuinka autamme yritystänne
B2B-ostajan ostopolulla?

 

B2B-palvelumme avulla otat hallitusti käyttöön parhaat keinot B2B-myyntiliidien tuottamiseksi.
Toimivia tapoja tehdä B2B-markkinointia on monta, mutta toimiva kaava asiakkaan ostopolun haltuun ottamiseen on aina sama.

1. Löydy ja löydä

Varmistetaan oikea-aikainen löydettävyys Googlessa, ja se, että käytössänne on parhaat työkalut potentiaalisten asiakkaiden löytämiseen. Poimitaan jo ostoa harkitsevat asiakkaat talteen.

2. Auta asiakasta

Selvitetään mikä valvottaa asiakkaitasi öisin, ja tuotetaan sisältöä, josta on hänelle hyötyä. Tehdään sitouttavaa, kiinnostavaa ja innostavaa sisältöä.

3. Kohdenna

Tavoitetaan kohderyhmänne vaikuttavilla markkinointisisällöillä oikeissa B2B-markkinointikanavissa. Toteutetaan kustannustehokkaasti kohdistettua mainontaa.

4. Tunnista ja kerää liidit talteen

Kasvatetaan oikeiden työkalujen avulla myyntiliidien määrää ja laatua. Tuotetaan myyntivalmiita liidejä suoraan myynnillesi.

5. Hyödynnä toimivimmat B2B-myynnin työkalut

Käydään läpi teille sopivat keinot ja työkalut myyntityön tehostamiseksi. Vapautetaan lisää aikaa aidoille asiakaskohtaamisille.

B2B-palvelumme yhdistää inbound-  ja outbound-markkinoinnin
parhaat käytännöt

 

Asiakkailtamme löytyy aina vahvaa osaamista jo joltain B2B-myynnin tai -markkinoinnin osa-alueelta.
Usein kokonaisuudessa olisi kuitenkin otettavissa vieläkin enemmän tehoja irti.
B2B-palvelumme auttaa pk-yrityksiä yhdistämään jo usein valmiiksi vahvan outbound-myynnin tekemisen inbound-markkinointiin.

Add Product Promotional Video

Build landing pages in a few easy steps without any code.

Myynninmaailman ladattavat oppaat

Julkaisemme säännöllisesti hyödyllisiä vinkkejä ja muuta sisältöä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Kätevät ja ajankohtaiset Myynninmaailman oppaat sisältävät tietoa muun muassa b2b-markkinoinnista, inbound-markkinoinnista ja b2b-myynnin tehostamisesta pk-yrityksissä.

Kaikki ladattavat oppaat ja videot löydät kätevästi samasta paikasta linkin takaa.

Myynninmaailman blogi

Kerromme blogissamme Myynninmaailman tuoreimmat kuulumiset, ja jaamme mielenkiintoisia aiheita ja trendejä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin alueelta. Seuraa blogiamme, niin pysyt ajan tasalla. Voit halutessasi tilata ilmoituksen sähköpostiisi uusimmista blogikirjoituksista.
Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää