Markkinoinnin kehittäminen

Modernilla markkinoinnilla tehoa myyntiin

Nykyaikaisen markkinoinnin keinojen ja kanavien valinta on ajoittain haastavaa. Millaista markkinointia yritykseni pitäisi tehdä, jotta se tehostaisi  parhaiten myyntiä? Missä yritykseni kannattaa näkyä ja viestiä? Missä kanavissa tavoitan parhaiten potentiaaliset asiakkaani? Miten viestin nykyisille asiakkailleni? Entä miten markkinointi saadaan tuottamaan laadukkaita asiakasliidejä B2B-yrityksessä? Kanssamme et pohdi näitä kysymyksiä yksin – joten anna meidän auttaa!

Tehtävänämme on tehostaa markkinointiasi ja valjastaa se moderniksi myynnin välineeksi. Markkinoinnin kehitysprojektit ja valmennukset lähtevät aina liikkeelle liiketoimintasi tavoitteista. Jokainen projekti toteutaan niin, että saat käytännönläheiset työkalut ja eväät markkinoinnin kehittämiseen ja tehostamiseen. Suunnitelmallisuudella säästät aikaa, rahaa ja teet martkkinointitoimenpiteistä vaivattomampaa. Autamme myös viemään suunnitelmat aina käytäntöön ja seuraamaan onnistumista.

Mitä me lupaamme Teille?

Tietoa ja taitoa nykyaikaisen markkinoinnin tekemiseen yrityksellesi sopivalla tavalla.

Kannattavampia asiakkuuksia kohdennetulla, oikea-aikaisella ja sunnitellulla markkinoinnilla.

Parempia tuloksia markkinoinnin osaamista kasvattamalla.

Lupaamme konkretiaa ja tuloksia – ei korulauseita.

OTA YHTEYTTÄ

Markkinoinnin kehitysprojektit

Kehitysprojektissa yrityksesi markkinointia suunnitellaan erityisesti niin, että se tukee myynnin tavoitteita.

Markkinoinnin suunnittelussa tunnistamme kustannustehokkaimmat tavat, joilla tavoitat tärkeimmät asiakasryhmät, ja määritämme kanavakohtaiset tavoitteet ja toimenpiteet markkinointibudjettisi ehdoilla. Projektin aikana saat vinkkejä omaan suunnittelutyöhön, toteutukseen ja tulosten mittaamiseen.

Markkinoinnin koulutukset

Kasvata osaamistasi käytännönläheisellä ja konkreettisella koulutuksella. Räätälöimme koulutuksen aina yrityksesi tavoitteisiin ja tarpeisiin sopivaksi.

Saat täsmäapua esimerkiksi sosiaalisen median strategian rakentamiseen, markkinointiviestinnän  suunnitteluun tai Inbound-markkinoinnin aloittamiseen.

Henkilökohtaiset valmennukset

Tarvitsetko tukea jollain markkinoinnin osa-alueella? Meiltä saat yksilöllistä sparrausta markkinoinnin haasteisiin ja tukea oman osaamisen kehittämiseen.

Liikkeelle pääsee jo muutaman tunnin sparrauksella, ja tarvittaessa tapaamme kuukausittain ja kehitämme markkinointiosaamistasi pitkäjänteisesti.

Markkinoinnin johtamisen valmennukset

Varmista markkinointitiimisi onnistuminen nykyaikaisella markkinoinnin johtamisella.

Ajantasaisille johtamiskäytännöillä, selkeällä roolituksella ja tavoitteilla sekä sparraavalla otteella saat markkinointisi entistä tehokkaammaksi. Tarjoamme yrityksellesi henkilökohtaista valmennusta ja sparrausta pienryhmissä aina yrityksesi tarpeisiin räätälöidyllä sisällöllä.

Add Product Promotional Video

Build landing pages in a few easy steps without any code.

Oppaat & materiaalit

Tavoitteenamme on julkaista säännöllisin väliajoin sinulle hyödyllistä sisältöä ja välineitä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Kaikki ladattavat materiaalit löydät kätevästi samasta paikasta.

Antoisia lukuhetkiä!

Blogit

Seuraa blogiamme ja pysyt ajantasalla tämän hetken kuumimmista trendeistä sekä mitä meillä tapahtuu!

Voit myös tilata ilmoituksen sähköpostiisi jokaisesta uudesta julkaistusta blogikirjoituksesta.

Antoisia lukuhetkiä!

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää