Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen

Tehostetaan yhdessä yrityksesi myyntiä ja markkinointia

Toimimme kasvuyrityksen strategisena kumppanina. Autamme yrityksiä toteuttamaan tavoitteet ja saamaan aikaan kannattavaa kasvua. Meillä on vahva osaaminen erityisesti markkinoinnissa ja myynnissä, kasvuyritysten kasvustrategian valmistelussa ja kasvun tuomien erityishaasteiden huomioimisessa liiketoiminnan eri osa-alueilla. Tarjoamme kokonaisvaltaista apua yrityksille, jotka haluavat ottaa uusia kehitysaskeleita, kuten kansainvälistyä, laajentaa ja kasvaa uusille paikkakunnille, tavoittaa uusia asiakasryhmiä tai viedä perinteinen liiketoiminta verkkoon.

Mitä me lupaamme Teille?

Enemmän euroja myyntiä ja markkinointia tehostamalla.

Kannattavampia asiakkuuksia kohdennetulla, oikea-aikaisella ja suunnitellulla uusasiakashankinnalla ja markkinoinnilla.

Parempi ja suoraviivainen onnistuminen osaamista kasvattamalla.

Lupaamme konkretiaa ja tuloksia – ei korulauseita!

Myynnin kehittäminen

Autamme tehostamaan ja kehittämään myyntiä monipuolisesti. Olemme asiantuntijoita B2B-myynnissä ja toimimme usein asiakkaidemme strategisena kumppanina. Kehitämme myynnin toimintamalleja, koulutamme ja valmennamme monipuolisesti niin myynnin johtamisesta kuin yksittäisen myyjän myyntityöstä.

Markkinoinnin kehittäminen

Autamme kehittämään markkinointia ja valjastamaan sen myynnin tehokkaaksi työkaluksi. Koulutamme nykyaikaisista tavoista tehdä B2B-markkinointia. Kehitämme markkinointia kokonaisvaltaisesti suunnittelusta lähtien, aina mitattavien tulosten raportointiin ja jatkokehitykseen.

Rahoitusta ja tukea kasvun vauhdittamiseen

Onko yritykselläsi halu kasvaa ja kehittyä, mutta et tiedä mistä kannattaa aloittaa? Tällaisessa tilanteessa ulkopuolisesta konsultista voi olla suuri apu. ELY-keskus ja Team Finland tarjoavat kasvuhalukkaille yrityksille rahoituspalveluita, joilla asiantuntijan apu on mahdollista rahoittaa.

ELY-keskus tarjoaa liiketoiminnan konsultointipalveluita pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä. Konsultointipalvelut on jaettu liiketoiminnan kehittämisen osa-alueisiin, joista räätälöidään yrityksen tarpeisiin sopivimmat toimenpiteet. Me Myynninmaailmalla toimimme palveluntuottajana kasvuun liittyvissä myynnin ja markkinoinnin ELY-projekteissa. ELY-keskus rahoittaa konsultoinneista 70 %, jolloin yrityksen rahoitettavaksi jää vain 30 %.

Myynninmaailmalla on tällä hetkellä neljä ELY-konsulttia valmiina auttamaan. Lue lisää ELY-konsultointimahdollisuuksista blogistamme.

Add Product Promotional Video

Build landing pages in a few easy steps without any code.

Myynninmaailman oppaat

Julkaisemme säännöllisesti hyödyllisiä vinkkejä ja muuta sisältöä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Kätevät ja ajankohtaiset Myynninmaailman oppaat sisältävät tietoa muun muassa b2b-markkinoinnista, inbound-markkinoinnista ja b2b-myynnin tehostamisesta pk-yrityksissä.

Kaikki ladattavat oppaat ja videot löydät kätevästi samasta paikasta linkin takaa.

Myynninmaailman blogi

Kerromme blogissamme Myynninmaailman tuoreimmat kuulumiset, ja jaamme mielenkiintoisia aiheita ja trendejä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin alueelta. Seuraa blogiamme, niin pysyt ajan tasalla. Voit halutessasi tilata ilmoituksen sähköpostiisi uusimmista blogikirjoituksista.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää