Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen

Nostetaan yrityksesi markkinointi ja myynti uudelle tasolle

Haluamme toimia kasvuyrityksen kumppanina ja tukea yrityksiä toteuttamaan tavoitteensa ja saamaan aikaan kannattavaa kasvua. Vahvaa osaamista meiltä löytyy erityisesti markkinoinnin ja myynnin osa-alueelta, mutta myös kasvuyritysten kasvustrategian valmistelussa ja kasvun tuomien erityishaasteiden huomioimisessa muilla liiketoiminnan osa-alueilla. Tarjoamme kokonaisvaltaista apua yrityksille, jotka haluavat ottaa uusia kehitysaskeleita, kuten kansainvälistyä, laajentaa ja kasvaa uusille paikkakunnille, tavoittaa uusia asiakasryhmiä tai viedä perinteinen liiketoiminta verkkoon.

Mitä me lupaamme Teille?

Enemmän euroja myyntiä ja markkinointia tehostamalla

Kannattavampia asiakkuuksia kohdennetulla, oikea-aikaisella ja suunnitellulla uusasiakashankinnalla ja markkinoinnilla

Parempi ja suoraviivainen onnistuminen osaamista kasvattamalla

Lupaamme konkretiaa ja tuloksia – ei korulauseita!

Myynnin kehittäminen

Autamme myynnin kehittämisessä. Koulutamme ja valmennamme myynnin huippuiskuun. Palvelemme johtamisesta aina yksittäisen myyjän valmennukseen asti.

Markkinoinnin kehittäminen

Autamme tehostamaan markkinointia. Koulutamme ja valmennamme markkinoinnin tekijät vastaamaan nykyaikaisen B2B-markkinoinnin vaatimuksia. Palvelemme suunnittelusta mitattaviin tuloksiin.

Rahoitus ja yritysten tuki vauhdittamaan kasvua

Yrityksellä voi olla suuri halu kasvaa ja kehittyä, mutta usein haasteeksi nousee kyky hahmottaa mistä kehittyminen kannattaa aloittaa. Tällaisessa tilanteessa ulkopuolisesta konsultista voi olla suuri apu. ELY-keskus ja Team Finland tarjoavat kasvuhalukkaille yrityksille rahoituspalveluita, joilla asiantuntijan apu on mahdollista rahoittaa.

ELY-keskuksella on liiketoiminnan konsultointipalveluita pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä. Konsultointipalvelut on jaettu liiketoiminnan kehittämisen osa-alueisiin, joista räätälöidään yrityksen tarpeisiin sopivimmat kehittämistoimenpiteet. Myynninmaailma voi olla palveluntuottajana kasvuun liittyvissä myynnin ja markkinoinnin ELY-projekteissa. ELY-keskus rahoittaa konsultoinneista 70 %, jolloin yrityksen rahoitettavaksi jää vain 30 %.

Myynninmaailmalla on tällä hetkellä neljä ELY-konsulttia valmiina auttamaan. Lue lisää ELY-konsultointimahdollisuuksista blogistamme.

Add Product Promotional Video

Build landing pages in a few easy steps without any code.

Myynninmaailman oppaat

Julkaisemme säännöllisesti hyödyllisiä vinkkejä ja muuta sisältöä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Kätevät ja ajankohtaiset Myynninmaailman oppaat sisältävät tietoa muun muassa b2b-markkinoinnista, inbound-markkinoinnista ja b2b-myynnin tehostamisesta pk-yrityksissä.

Kaikki ladattavat oppaat ja videot löydät kätevästi samasta paikasta linkin takaa.

Myynninmaailman blogi

Kerromme blogissamme Myynninmaailman tuoreimmat kuulumiset, ja jaamme mielenkiintoisia aiheita ja trendejä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin alueelta. Seuraa blogiamme, niin pysyt ajan tasalla. Voit halutessasi tilata ilmoituksen sähköpostiisi uusimmista blogikirjoituksista.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää