Myynnin kehittäminen

Tehostamme ja kehitämme myyntiä – Monipuolisesti johtamisen valmennuksesta yksittäisen myyjän koulutukseen

Paras tulos tehdään tänä päivänä nykyisiä asiakkuuksia kasvattamalla ja erittäin kohdennetulla uusasiakashankinnalla.  Myyntiorganisaatiosi nousee uudelle tasolla, kun myyjien osaamista kaikissa myyntiprosessin vaiheissa kasvatetaan, ja toiminta on suunnitelmallista ja hyvin johdettua.  Kehittämällä omia prosesseja pystytytään palvelemaan nykyisiä asiakkaita entistä paremmin, unohtamatta tavoitteellista uusasiakashankintaa.

Mitä me lupaamme Teille?

Enemmän myytyjä euroja johtamista ja prosessia kehittämällä.

Kannattavampia asiakkuuksia kohdennetulla, oikea-aikaisella ja sunnitellulla uusasiakashankinnalla.

Parempi onnistumisprosentti osaamista kasvattamalla.

Lupaamme konkretiaa ja tuloksia – ei korulauseita.

OTA YHTEYTTÄ

Myynnin kehitysprojektit

Myynnin kehitysprojektit tarjoavat tehokkaan tavan kehittää myyntiä oikeaan suuntaan, ja nostaa myyntiorganisaation tulokset uudelle tasolle. Kehitysprojektissa otetaan huomioon kaikki keinot uusasiakashankinnasta nykyisten asiakkuuksien kasvattamiseen. Projekti lähtee aina liikkeelle nykytilan ja yrityksesi nykytilan kartoittamisesta, jonka jälkeen katsomme yhdessä, miten voimme kehittää ja uudistaa myynnin ja markkinoinnin prosesseja, työkaluja ja toimintamalleja.

Myyntikoulutukset

Kasvata osaamistasi käytännönläheisellä ja konkreettisella koulutuksella. Räätälöimme koulutukset aina yrityksesi tarpeiden mukaan. Saat täsmäapua toivomaasi aiheeseen, esimerkiksi Social Sellingin hyödyntäminen myynnissä, tarjousprosessin tehostaminen ja sosiaalisen median hyödyntäminen nykyaikaisessa myyntityössä.

Henkilökohtaiset valmennukset

 Saat meiltä sparrausta myynnin kipukohtiin ja haasteisiin. Henkilökohtaiset valmennukset tarjoavat loistavan tuen esimerkiksi aloittavalle myyjälle tai myyntityöhön tutustuvalla asiantuntijalle. Liikkeelle pääset jo muutaman tunnin sparrauksella, ja tarvittaessa tapaamme kuukausittaisilla ja kehitämme myyntiä pitkäjänteisesti.

Myynnin johtamisen valmennukset

Varmista myyjien onnistuminen nykyaikaisella myynnin johtamisella. Ajantasaiset johtamiskäytännöt, selkeä roolitus ja tavoitteet sekä sparraava ote myyjien tukemiseen takaavat tehokkaan myynnin. Tarjoamme sekä henkilökohtaista valmennusta että sparrausta pienryhmissä aina yrityksesi tarpeisiin räätälöidyllä sisällöllä.

Add Product Promotional Video

Build landing pages in a few easy steps without any code.

Oppaat & materiaalit

Tavoitteenamme on julkaista säännöllisin väliajoin sinulle hyödyllistä sisältöä ja välineitä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Kaikki ladattavat materiaalit löydät kätevästi samasta paikasta. Antoisia lukuhetkiä!

Blogit

Seuraa blogiamme ja pysyt ajantasalla tämän hetken kuumimmista trendeistä sekä mitä meillä tapahtuu! Voit myös tilata ilmoituksen sähköpostiisi jokaisesta uudesta julkaistusta blogikirjoituksesta. Antoisia lukuhetkiä!
Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää