KIMMO ARRAMIES

Kimmo Arramies

Kimmo Arramies

Myyntipäällikkö Tampere

 

Toimin myyntipäällikkönä pääosin Pirkanmaan alueella ja aloitin työni Myynninmaailmassa lokakuussa 2019. Olen toiminut yli 20 vuotta myynnin sekä markkinoinnin ammattilaisten kanssa ja minulla on vahva kokemus monikanavaisen markkinoinnin toteutuksista digistä printtiin, suoramarkkinoinnista sekä brändäysten toteutuksista. Olen toiminut yli 15 vuotta yrittäjänä ja vahva kokemukseni oman yritykseni pyörittämisestä auttaa minua ymmärtämään etenkin pk-yritysten liiketoimintaa. Viisi viimeisintä vuotta sain paljon kokemuksia ison markkinointiyrityksen palveluksessa hoitaen menetyksellä suurasiakkaidenkin markkinointi- sekä viestintätoteutuksia.

Myyntityö on erittäin mielenkiintoista. Nautin erittäin paljon haasteista sekä siitä, että yhteistyömme tuloksena olemme päässeet asiakkaan tavoitteisiin ja olen ansainnut asiakkaan luottamuksen.

Vapaa-ajallani vietän suurimman osan ajasta lasteni harrastuksien parissa ja olen aktiivisesti mukana jääkiekkojoukkueen toiminnassa. Olen myös intohimoinen musiikin ystävä ja kuuntelun lisäksi nautin kitaran soittamisesta bändini kanssa.
Voit olla yhteydessä aina kun sinulle sopii ja sinulle sopivalla tavalla. Keitetään kahvit, kuuntelen sekä sparraan. Aloitetaan liiketoimintasi kannattavaan kasvuun tähtäävä kumppanuus, jonka onnistumiselle on selkeät mittarit.

050 521 4889
kimmo.arramies@myynninmaailma.fi