TOMMI HALLILA

“Not enough time is no excuse. Sleep faster.”
Tommi Hallila

Tommi Hallila

Creative manager

 

Takana lähes 10 vuotta digitaalista markkinointia. Sadoista sivusto-toteutuksista aina valtakunnallisiin tv-kamppiksiin asti. Vastuullani on kaikkien luovien projektien eteenpäin vieminen. Niiden ideointi, suunnittelu tai tuottaminen yhdessä oman tiimin kanssa.

Olen mukana asiakasrajapinnassa kehittämässä yritysten tavoitteellista markkinointia. Medioita alkaa olemaan niin monta, että asiakkaan kohderyhmän tavoittelu ja kohdennus on äärimmäisen tärkeää. Kohti tavoitteita mennään yhdessä löytämällä oikea visuaalinen viesti oikeaan mediaan. Oli kyseessä sitten sosiaalisesta mediasta, printistä, tv-mainonnasta tai digikampanjasta.

Kaikkea on aina kiva tehdä, mutta tehdä ensin se, mikä on tehokkainta ja järkevintä.

Vapaa ajalla kuskaan tyttäriä tanssikouluun, rakennan leikkimökkiä tai kampaan My Little Ponien hiuksia. Illalla sammutan valot ja nautin omaa-aikaa hyvien elokuvien parissa. Silloin kun vaimo ei näe, pelailen kavereiden kanssa koneella tai seuraan valioliiga aina kun mahdollista.

Jos urheilisin enemmän, kävisin maastopyöräilemässä tai kesällä hakkaisin palloa beachvolley-kentillä. Kitarat on kuitenkin aina vireessä!

 

044 791 7002
tommi.hallila@myynninmaailma.fi