Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Meille on tärkeää, että asiat suunnitellaan hyvin, ja juuri yrityksellesi sopivalla tavalla. Suunnittelun pohjana on myynnin ja markkinoinnin nykytilan auditointi. Emme tarjoaa samaa suunnitelmaa ja sapluunaa kaikille – Meillä kaikki tekeminen lähtee yrityksen tavoitteista ja liiketoiminnan uniikeista lähtökohdista käsin.

Myyntistrategiat

Myyntistrategian avulla teet suunnitelmallisempaa ja tehokkaampaa myyntiä.

Markkinointisuunnitelmat

Suunnitelmallinen, vuosikelloon perustuva markkinointi tuo lisää asiakkaita ja liidejä.

Markkinoinnin automaation suunnittelu

Autamme valitsemaan yrityksellesi sopivan ratkaisun ja suunnittelemme yhdessä sen käyttöönottamisen.

Viestintäsuunnitelmat

Suunnittelemme viestinnän ratkaisut ja sisällöt, ja toteutamme viestinnän vuosikellot.

Kampanjasuunnitelmat

Suunnittelemme yksittäisten kampanjoiden sisällön, visuaalisen ilmeen ja kanavakohtaisen näkyvyyden. Yksittäisetkään kampanjat eivät jää irrallisiksi, vaan sidomme ne aina yrityksesi myyntiin ja muuhun markkinointiin.

Visuaalinen suunnittelu

Visuaalinen ilme on perusta vahvalle yritysbrändille ja -imagolle. Suunnittelemme erottuvan ja yksilöllisen ilmeen koko yrityksellesi tai esimerkiksi yksittäiselle tuotteellesi tai palvelullesi.

Koulutukset ja sparraukset

Me emme ainoastaan suunnittele ja toteuta – me myös valmennamme ja koulutamme. Avullamme saat yritykseesi lisää valmiuksia toimia, ja kartutatte omaa osaamistanne.

Add Product Promotional Video

Build landing pages in a few easy steps without any code.

Myynninmaailman oppaat

Julkaisemme säännöllisesti hyödyllisiä vinkkejä ja muuta sisältöä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Kätevät ja ajankohtaiset Myynninmaailman oppaat sisältävät tietoa muun muassa b2b-markkinoinnista, inbound-markkinoinnista ja b2b-myynnin tehostamisesta pk-yrityksissä. Kaikki ladattavat oppaat ja videot löydät kätevästi samasta paikasta linkin takaa.

Myynninmaailman blogi

Kerromme blogissamme Myynninmaailman tuoreimmat kuulumiset, ja jaamme mielenkiintoisia aiheita ja trendejä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin alueelta. Seuraa blogiamme, niin pysyt ajan tasalla. Voit halutessasi tilata ilmoituksen sähköpostiisi uusimmista blogikirjoituksista.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää