HubSpot User Group Tampereen toinen virtuaalitapahtuma: HubSpotin markkinointityökaluilla myynti kasvuun

HubSpotin markkinointityökaluilla myynti kasvuun

Tervetuloa toiseen Tampereen HubSpot User Groupin tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään virtuaalitapahtumana keskiviikkona 31.8.2022 klo 9:00 – 10:00. Tampereen HubSpot User Groupin toisen tilaisuuden nimi on HubSpotin markkinointityökaluilla myynti kasvuun. Ilmoittautuminen seuraavaan HUGiin tapahtuu events.hubspot.com osoitteen kautta täältä.

Tilaisuuden tarkoituksena on esitellä HubSpotin markkinointimahdollisuuksia Inbound-markkinoinnin ajattelumallin kautta. Tapahtumassa tutustutaan viiteen Inbound-markkinoinnin vaiheeseen ja siihen, kuinka yrityksien kannattaisi niitä toteuttaa ja mikä on HubSpotin rooli Inbound-markkinoinnissa.

Inbound-markkinointi on HubSpotin luoma konsepti markkinointimallille, jossa potentiaalisia asiakkaita houkutellaan vuorovaikutukseen markkinoijan kanssa hyödyntämällä erilaisia digitaalisen markkinoinnin keinoja, kuten sisältöjä ja hakukonemarkkinointia.

Tapahtuman agenda:

 • Inbound-markkinointi ja Flywheel
 • Inbound-markkinoinnin vaiheet
  • Ensivaikutelma ja viehättäminen
  • Vaikutuksen tekeminen ja kiinniotto
  • Hoivaaminen ja vakuuttaminen
  • Seuranta ja klousaaminen
  • Auttaminen ja odotusten ylittäminen

Tapahtumassa pääset kuulemaan mm. näistä HubSpotin markkinointityökaluista: Forms, ChatBot, Ads, SEO, Campaigns, Marketing Email, Landing pages, CTA:t, Social ja Workflows.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin takaa.

Mikä on HubSpot User Group Tampere

Tampereen alueen HubSpot User Groupin tarkoituksena on mahdollistaa oma yhteisö kaikille alueen HubSpotia käyttäville ja sen käytöstä kiinnostuneille yrityksille. Myynninmaailman HubSpot User Group Leaderin vetämänä pääset oppimaan lisää HubSpotista, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja saat myös henkilökohtaista tukea HubSpotin käyttöön. HUG-tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla myös muiden yritysten käyttökokemuksia ja päästä poimimaan vinkkejä omalle organisaatiolle HubSpotin tehokkaaseen käyttöön.

Lue lisää Tampereen HUGista.

Ota yhteyttä