VALMENNUS: Johda organisaatiosi ostopolkujen maailmaan

3 x 3 h valmennus Helsingissä alkuvuodesta 2024!

Järjestämme talvella 2024 markkinoinnin muutosagenteille suunnatun maksullisen valmennuksen, josta saat alan parhaat opit ja kokemuksen tuoman ymmärryksen siitä, miten osto- ja asiakaspolut saadaan koko organisaationne agendalle! Valmennuksessa saat vinkkejä siihen, kuinka oma tiimisi ja organisaatiosi liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin äärellä ymmärtävät asiakaslähtöisen markkinoinnin sekä osto- ja asiakaspolkujen merkityksen.  

Jos asiakaslähtöinen ja ostopolkuihin perustuva myynti- ja markkinointitekeminen ei organisaatiollenne ole vielä tuttua, sinulla saattaa olla haastetta saada muuta organisaatiota innostumaan muutoksesta. Valmennuksen kautta saat vertaisjoukon, Differo-työmallien tuen ja kokemuksemme siitä, miten muutosajatus myydään sisäisesti organisaatiossanne! 

Kenelle: Valmennus on suunnattu markkinoinnin muutosagenteille.  

Valmentaja: Valmennuksen pitävät sisältöstrategiakonsultit Katri Tanni ja Mira Oiva. Valmennuspäiviin saamme mukaan myös yrityksemme muita asiantuntijoita.  

Katri, miksi valmennukseen kannattaa osallistua? 

Ostopolkuajatus tarkoittaa asiakaslähtöistä myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä. Monelle organisaatiolle se on iso henkinenkin muutos ja siihen lähteminen saattaa arveluttaa. Suomessa on paljon markkinoinnin muutosagentteja jotka tietävät, että asiakkaat odottavat melko intuitiivista ja itseohjautuvaa ostopolkumallia siitä, miten etenevät ostoprosessissaan. Valmennuksessa tapaat vertaismarkkinoijia joilla on sama haaste edessä kuin sinulla. Yhdistetään joukkovoima siihen, että asiakaslähtöiselle markkinoinnin ja myynnin muutokselle saadaan draivia! 

Paikka: 3 x 3 tunnin valmennustapaamiset Epicenter, Mikonkatu 9, Helsinki.  

Ajankohdat

 1. Valmennus tiistaina 19.3.2024 klo 9–12 Helsingissä 
  Agenda: Markkinoinnin ja myynnin yhteinen DNA

  Ostamisen muutoksen perustat, tämän päivän asiakkaan odotukset, sisäinen muutosdraivi – mistä se syntyy?

  Yhteinen lounas ja vertaiskeskustelua

 2. Valmennus tiistaina 2.4.2024 klo 9–12 Helsingissä 
  Agenda: Ostopolku-ideologian myyntivaltit: johdolle, liiketoiminnalle ja myynnille

  Ostopolku markkinoinnin ja myynnin yhdistämisessä, argumentaatiot, yrityscase

  Yhteinen lounas ja vertaiskeskustelua

 3. Valmennus tiistaina 23.4.2024 klo 9-12 Helsingissä
  Agenda: Ostopolkumallien tuoma muutos arjessa

  Uusi arki markkinoinnissa, miten organisointi markkinointitiimeissä muuttuu, step-by-step vinkit business casen luomiseksi

  Yhteinen lounas ja vertaiskeskustelua

Jos jokin valmennuskerta ei sovi kalenteriisi, mutta haluat tulla valmennukseen, tarjoamme tiiviimmän (1h) yksilövalmennuskerran Teamsilla sinulle sekä kaiken aineiston mitä valmennuskerralla on käyty läpi.   

Hinta: 1900 e + ALV sisältäen 3 x 3 tunnin valmennukset Epicenterillä, Mikonkatu 9, Helsinki. Hintaan kuuluu kaikki valmennusaineistot.

Ilmoittautuminen valmennukseen on auki 10.3.2024 asti. Varmista paikkasi ilmoittautumalla pian, jotta voit hyödyntää mahdollisuuden kehittää osaamistasi!

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä