Palaa takaisin pääsivulle

Markkinoinnin ja viestinnän sujuvaa yhteistyötä

Netled Oy on vuonna 2007 perustettu vertikaaliviljelyyn ja kasvihuonevalaisimiin keskittynyt yritys. Netled suunnittelee, valmistaa ja myy ensisijaisesti vertikaaliviljelyyn tarkoitettua teknologiaa, laitteistoja ja niihin liittyviä automaatiojärjestelmiä ja ohjelmistoja. Yrityksen Vera®-vertikaaliviljelylaitos edustaa maailman kehittyneintä vertikaaliviljelyteknologiaa. Netledin päätoimipiste on Pirkkalassa, ja se työllistää tällä hetkellä kymmenen henkeä sekä lukuisia alihankkijoita. Myynninmaailmasta yritys on löytänyt markkinointiin ja viestintään kumppanin, jonka kanssa suunnitelmallinen yhteispeli sujuu.

Asiakas:
Netled

Verkkosivusto:
netled.fi

Palvelut:
Luovat palvelut, Teknologiat, Verkkopalvelut, Viestintä

Toimiala:
Insinööritoimistot

Myynninmaailma ja Netled ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2019 saakka. Monipuolisen yhteistyön keskiössä ovat viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu, kehittäminen ja mittaaminen, sekä säännöllinen, monipuolinen tekeminen.

Myynninmaailman asiantuntijat huolehtivat muun muassa Netledin sisällöntuotannon kokonaisuudesta, johon sisältyvät asiantuntija-artikkelit, uutiset ja asiakastarinat, uutiskirjeet ja sosiaalisen median julkaisut. Lisäksi yritykselle on kiteytetty uudet pääviestit ohjaamaan tulevaisuuden tekemistä. Jatkuvan sekä kampanjaluontoisen kansainvälisen Google-mainonnan ja sosiaalisen median mainonnan kautta on saatu onnistuneita tuloksia – ja myös suoria yhteydenottoja. Lisäksi Myynninmaailma on auttanut Netlediä muun muassa myynnin ja markkinoinnin automaation käyttöönotossa ja HubSpot-järjestelmän tehokkaassa hyödyntämisessä.

Netledin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Johanna Kivioja on ollut tyytyväinen suunnitelmalliseen tekemiseen ja yhteydenpitoon, sekä digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin kautta nähtäviin konkreettisiin, mitattaviin tuloksiin – yrityksen näkyvyys verkossa on kasvanut ja verkkosivujen kävijämäärä on selvästi noussut.

”Yhteistyö Myynninmaailman kanssa on ollut hyvää ja joustavaa. Säännölliset palaverit ovat tuoneet järjestelmällisyyttä, ja olemme onnistuneet niiden pohjalta kehittämään toimintaa johdonmukaisesti eteenpäin. Myynninmaailman asiantuntijat ovat tehneet huolellisen kartoituksen, ennen kuin ovat ehdottaneet meille toimenpiteitä. Tämän kautta olemme päässeet aina onnistuneeseen lopputulokseen”, Kivioja kertoo.

”Suosittelemme, ja olemme jo suositelleetkin Myynninmaailmaa myös muille yrityksille.”

Netled Oy, Johanna Kivioja

Asiakkaan tavoitteet:

  • Tehostaa viestintää, markkinointia ja myyntiä
  • Saada lisää systemaattisuutta viestintään ja markkinointiin
  • Lisätä yrityksen näkyvyyttä verkossa – Suomessa ja kansainvälisesti
  • Saada digitaalisesta markkinoinnista mitattavia tuloksia

Mitä teimme:

  • Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu, kehittäminen ja mittaaminen
  • Viestintä: asiantuntija-artikkelit, uutiset, asiakastarinat, pääviestit, uutiskirjeet, tiedotteet
  • Sosiaalisen median ylläpito, sponsorointi ja mainonta: LinkedIn, Facebook, Twitter
  • Kansainvälinen Google-mainonta: hakusanamainonta, display
  • Verkkosivujen päivittäminen ja muokkaaminen
  • Graafiset markkinointimateriaalit ja bannerit

 

Ota yhteyttä