Westport –

näkyvyyttä modernilla tavalla

Westport

Westport Finland Oy on suomalainen työturvallisuustuotteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Sen valikoimiin kuuluvat työsuojaimet ja ensiaputarvikkeet. Tavoitteena on löytää asiakkaille oikeanlaiset ratkaisut turvallisen työympäristön luomiseksi. Tuotteita myydään niin yrityksille kuin yksityisillekin. Toiminta on maanlaajuista, mutta sen keskipiste on Tampereella, jossa sijaitsevat yrityksen toimisto, varasto ja Westport Showroom -kauppa.

“Facebook-kampanjat lisäsivät näkyvyyttä ja tavoittivat kohderyhmän”

“Rekrykampanja somessa tuotti paljon ja laaja-alaisesti yhteydenottoja ja rekrytoitavia löytyi”

Tavoitteet

Westportin toive oli päästä näkyville modernilla tavalla. Pelkät nettisivut koettiin liian suppeaksi kanavaksi olla esillä ja yrityksen näkyvyyttä haluttiin laajentaa sosiaalisen median kautta. Myös työntekijöiden rekrytointia haluttiin tehdä sosiaalisen median kautta aiemman tehottomaksi koetun lehti-ilmoittelun sijaan.

Toteutus

  • Sosiaalisen median käyttöönotto ja kouluttaminen
  • Rekrykampanja Facebookissa
  • Verkkosivuprojekti

mauris sed kibero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoree, lorem velit accusam velit vel mattis libero est sem.

jbbjbbnsdnvksdnvdsknvskdnvdksnvskdnvksnvsdknvxcmvjdsvnsdjkjsv dsjvnoisisdvscknvionsdovnsdoivnosdvnsoiddsnvd

Tulokset

Näkyvyyden lisäämiseksi ja uusien kontaktien tavoittamiseksi yritykselle luotiin profiilit Facebookiin ja LinkedIniin, sekä koulutettiin henkilökunta käyttämään niiden hallinta-alustoja sujuvasti. Yrityksen näkyvyys lähtikin heti kasvuun, kun Facebookissa tehdyt kampanjat saivat hyvin näyttökertoja ja tavoittivat kohderyhmää.

Facebookissa toteutettiin myös yrityksen ensimmäinen rekrytointikampanja sosiaalisen median kautta. Kampanja tuotti paljon ja laaja-alaisesti yhteydenottoja ja rekrytoitavia löytyi.  Samalla kampanjatyylillä aiotaan myös tulevaisuudessa rekrytoida lisää henkilökuntaa yritykseen ja yhteistyö Myynninmaailman kanssa jatkuu edelleen.

Kommentit yhteistyöstä

Kyllä voin suositella Myynninmaailman palveluita myös muille. Parasta on ollut se, että apua on ollut aina nopeasti saatavilla puhelinsoiton tai sähköpostin päässä. Myynninmaailmalla on ystävälliset ja osaavat kasvot asiakkaaseen päin.” 

Westportin sihteeri, Merja Toivonen kertoo.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää