Webinaaritallenne: Varmista B2B-yrityksesi kilpailukyky – vakuuta vaikuttavalla viestinnällä ja visuaalisella ilmeellä

Markkinoilla käydään tänä päivänä kiivasta kilpailua siitä, kuka saa asiakkaan parhaiten houkuteltua, vakuutettua ja lopulta sitoutettua. Tässä kilpailukentässä myös jokaisen B2B-yrityksen on oltava terässä. Pelkän kilpailukyvyn varmistaminen ei kuitenkaan riitä, vaan erottuvuustekijöistä ja kilpailueduista on osattava viestiä onnistuneesti myös ulospäin. Lisäksi yrityksen visuaalisen ilmeen on viestittävä samaa kieltä ja pysyttävä muutoksessa mukana.

Pidimme 16.4.2020 webinaarin, jossa Myynninmaailman johtava viestinnän asiantuntija Emilia Saarela ja Art Director, valokuvaaja Hannu Pettinen kertoivat, miten erottaudut kilpailijoistasi vahvalla ja kilpailukykyisellä brändillä ja vakuutat asiakkaasi visuaalisella ja sanallisella viestinnällä. Kävimme läpi myös onnistuneita case-esimerkkejä.

Sisältö:

  • Miten erottaudut kilpailijoista markkinoilla tehokkaasti?
  • Mikä merkitys pääviesteillä ja yritysilmeellä on B2B-yritykselle?
  • Miten ja missä kanavissa viestit yrityksesi erottuvuustekijöistä?
  • Milloin on aika uudistaa yrityksesi ilme ja miksi?
  • Case-esimerkkejä

Johtava viestinnän asiantuntija, Team Lead Emilia Saarela on toiminut seitsemän vuotta Suomen suurimpien ja tunnetuimpien digitaalisten brändien markkinoinnin ja viestinnän parissa. Myynninmaailmalla hän on sparrannut ja toteuttanut sekä B2B- että B2C-yritysten viestintää ja auttanut muotoilemaan yritysten pääviestejä ja brändiä. Emilian erityisvahvuutena ovat myös toimivan yritysviestinnän ja erilaisten sisältöjen, kuten lehdistötiedotteiden, asiakastarinoiden ja asiantuntijatekstien suunnittelu ja kirjoittaminen.

Art Director ja valokuvaaja Hannu Pettinen on suunnitellut uransa aikana markkinointiviestintää Suomen suurimpien brändien parissa, niin päivittäistavarakaupan kuin käyttötavarankin osalta. Hän on työskennellyt muun muassa neljä vuotta Pohjoismaiden suurimman sanomalehden tuotannossa ja 11 vuotta isossa inHouse-mainostoimistossa. Myynninmaailmalla Hannu vastaa brändityöstä, yritysilmeiden ja tunnusten suunnittelusta sekä kampanjoista, mainonnan konsepteista ja taktisesta päivittäisestä jalkautuksesta.

Lataa webinaaritallenne tästä!

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä