Laadukasta ja vastuullista B2B-markkinointia

Valtakunnallisena B2B-markkinointitoimistona meillä on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan ja liiketoimintakenttään, joiden osana toimimme. Toimimalla vastuullisesti olemme myös sidosryhmillemme paras mahdollinen yhteistyökumppani. Ei ikäviä yllätyksiä. Ei epäselviä kiertoilmauksia. Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme ja työntekijöitämme loistamaan ja kasvamaan – selkeästi, kokonaisvaltaisesti ja vastuullisin keinoin.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista

Haluamme tarjota työntekijöillemme monia keinoja hyvinvoinnin tukemiseen sekä terveyteen ja jaksamiseen vaikuttavien haasteiden ennaltaehkäisyyn ja ratkaisemiseen. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa kattavasti työterveys-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Meillä on esimerkiksi mahdollista hankkia työsuhdepolkupyörä, jota voi käyttää vapaasti myös vapaa-ajalla. Tuemme julkisilla liikennevälineillä kulkemista, ja teemme työmatkat esimerkiksi junalla aina kun mahdollista.

Toimimme vastuullisten yritysten kanssa

Kannamme vastuuta siitä jäljestä, jonka yhteiskunnallisena ja mediaa käyttävänä tekijänä jätämme. Näin odotamme myös asiakkaidemme toimivan. Meille on tärkeää toimia tavalla, joka kunnioittaa kaikkia ihmisiä ja ihmisryhmiä sekä edistää yleistä hyvinvointia. Haluamme tukea yrityksiä, jotka auttavat muita kasvamaan omalla toiminnallaan sekä huolehtivat työntekijöidensä, asiakkaidensa ja muiden sidosryhmiensä tarpeista.

Teemme hyvän tavan mukaista markkinointia

Teemme markkinointia yhteiskunnassa yleisesti hyväksyttyjen periaatteiden ja arvojen mukaisesti. Lähestymme asioita ihmisläheisesti asiakkaidemme ja heidän asiakkaidensa tarpeiden pohjalta. Tunnistamme, missä kulkee markkinoinnin harmaa alue, ja emme astu sille. Asiakkaamme voivat olla luottavaisin mielin siitä, että heidän markkinointinsa on varmasti hyvän tavan mukaista eikä johda ihmisiä harhaan.

Kädet pyödällä vierekkäin.

Rakennamme kestävää liiketoimintaa

Ilkka-konserni on määritellyt vastuullisen yritystoiminnan periaatteet, joita myös me noudatamme kaikessa toiminnassamme. Hallinnossa noudatetaan Corporate Governance -suosituksia, jotka määrittävät hyvän hallintotavan. Kasvatamme liiketoimintaamme kestävästi ja kannattavasti varmistaen, että niin asiakkaamme, työntekijämme kuin yhteistyökumppanimme voivat huoletta työskennellä vakaalla pohjalla kanssamme.

Neilikan kukinto eri kasvuvaiheissa.

Ota yhteyttä