Kasvua B2B-markkinoinnilla

Myynninmaailma on valtakunnallinen B2B-markkinointitoimisto, joka auttaa kasvuhaluisia B2B-yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa laadukkaan, osuvan ja liiketoiminnan tavoitteista lähtöisin olevan markkinoinnin avulla.

Toimistomme sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella, Oulussa, Vaasassa ja Helsingissä, mutta palvelemme B2B-yrityksiä aina Hangosta Utsjoelle, Korsnäsistä Ilomantsiin. Myynninmaailman konserniin kuuluvat Myynninmaailma Oy ja Differo Oy.

Myynninmaailman henkilöstöä työssään.

Me tunnemme tehokkaimmat B2B-markkinoinnin ja -viestinnän ratkaisut. Ymmärrämme B2B-yrityksien toimintaympäristöä ja haasteita. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaitamme. Näin rakennamme yhdessä tehokasta, yksilöllistä markkinointia, joka vie asiakkaidemme liiketoiminnan uudelle tasolle.

Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta etenkin asiakaslähtöisestä palvelustamme ja tavastamme työskennellä. Opastamme asiakkaitamme oikeisiin strategisiin valintoihin. Emme ole mustasukkaisia tiedostamme, vaan kerromme asiakkaallemme avoimesti valintojen syyt, seuraukset ja mahdollisuudet. Haluamme pitää asiakkaamme aina ajan tasalla projektista.

Myynninmaailman ydin

Meillä B2B-yrityksen on hyvä olla.

Keskitymme olennaiseen – eli asiakkaaseen ja hänen liiketoimintaansa. Meillä jokainen työ alkaa asiakkaan ymmärtämisestä ja auttamisesta. Siksi onnistumme yhdessä.

Vahvasti yrityksen tarinassa mukana.

Laadukas markkinointi ja viestintä kuuluvat jokaiselle yritykselle koosta tai toimialasta riippumatta. Ja ne kuuluvat jokaiselle kasvuhaluiselle B2B-yritykselle. Siksi olemme olemassa.

Meillä B2B-asiantuntija saa loistaa.

Haluamme, että kaikilla asiantuntijoillamme on mahdollisuus olla paras versio itsestään. Siksi panostamme osaamiseen, yhteisöön, arkeen – siihen, että sinulla on hyvä olla.

Myynninmaailma-konserni lukuina

63 kpl

Työntekijöitä

4,3 milj. €

Liikevaihto

1000+

Projekteja

144 kpl

Lemmikkejä

Visio

Myynninmaailma on B2B-yritysten tuloksellisin myynnin ja markkinoinnin kumppani. Olemme B2B-markkinointialan valtakunnallinen tiennäyttäjä.

Missio

Luomme yhdessä edellytyksiä ihmisten ja yritysten menestymiselle. Jokainen asiantuntijamme ja palvelumme tukee kokonaiskuvaa.

Olemme osa Ilkkaa

Olemme osa Helsingin pörssissä noteerattua Ilkka-konsernia, jossa työskentelee n. 500 työntekijää ja jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 49,7 M€. Ilkka-brändi kokoaa sateenvarjon alle kaikki konsernin yhtiöt ja koko kattavan markkinoinnin, tiedon ja teknologian tarjoaman.

Ilkassa tehdään selkeää työtä hyvien tulosten eteen. Tuomme markkinoinnin ja teknologian monimutkaiseen maailmaan punnittuja näkemyksiä ja selkeitä ratkaisuja.

Olemme asiakkaidemme kumppani aamukahvipöydästä markkinointistrategioihin. Olemme yleisön asialla, pidämme kaverin puolta. Sammutamme tiedonjanon, ruokimme menestystä. Luomme merkityksiä, viritämme vuorovaikutusta, tarjoamme näkökulmia. Uskomme tiedon ja viestin voimaan.

Kun näkemys on selkeä ja tarvittavat palaset paikoillaan, tulosta tulee.

Myynninmaailman henkilöstö

Ota yhteyttä