Yritys

Myynninmaailma Oy

Olemme vuodesta 2011 toiminut myynnin ja markkinoinnin asiantuntijayritys. Tavoitteenamme on alusta lähtien ollut kasvattaa yritysten myyntiä, auttaa niitä menestymään, ja sitä kautta edistää myös asiakkaidemme toimialueiden hyvinvointia.

 

Mitä me lupaamme?

Teemme tavoitteellista ja mitattavaa markkinointia, joka lisää yrityksenne myyntiä.
Panostamme yritykseenne, syvennymme liiketoimintaanne parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.
Takaamme aina konkreettisesti mitattavia tuloksia.
Annamme tiimillisen oman alansa huippuammattilaisia käyttöönne.
Lupaamme läpinäkyvän ja etukäteen sovitun hinnoittelun.

Yrityksenne tavoitteet ovat aina myös meidän tavoitteitamme – otamme yhdessä vastuun onnistumisesta.

Toimistomme sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa, mutta palvelemme asiakkaita joustavasti ympäri Suomen. Ota meihin yhteyttä, tartutaan toimeen!

 

Työntekijää

Miljoonan liikevaihto

Erilaista projektia

Vakituista asiakasta

Laaja palvelukattaus

Meiltä saat aina asiakkaan tavoitteista lähtevät, kokonaisvaltaiset myynnin ja markkinoinnin ratkaisut.

Myynninmaailman uniikin B2B-kasvukoneen avulla vauhditat B2B-myyntiäsi tehokkaamman markkinoinnin ja laadukkaampien liidien kautta.

Toteutamme asiakkaillemme mitattavaa digitaalista markkinointia. Kauttamme onnistuvat sosiaalisen median mainonta, Googlen hakusanamainonta ja -optimointi, digimainonta, sekä monipuoliset sisällöntuotanto- ja copywriting-palvelut. Palveluihimme kuuluvat myös graafinen suunnittelu, visuaaliset ilmeet, logot, kuvitukset sekä videotuotanto.

Ydinosaamistamme ovat lisäksi erilaiset kehitysprojektit, sparraukset ja valmennukset.

Tutustu palveluihimme tarkemmin, ja ota yhteyttä.

Tiimillinen huippuosaajia

Yrityksessämme työskentelee kokenut joukko digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän, visuaalisen designin ja verkkosivusuunnittelun, sekä myynnin johtamisen ja hallitustyöskentelyn huippuammattilaisia.

Hoidamme tarvittaessa kaiken tekemisen -voitte keskittyä nauttimaan työn tuloksista – tai ammattilaisemme voivat kouluttaa yrityksenne omat työntekijät osaajiksi.

Tutustu asiantuntijoihimme, ja anna meidän auttaa.

Meille töihin?

Yrityksemme kasvuvauhti on ollut viime vuosina kovaa, ja etsimme jatkuvasti myynnin ja markkinoinnin huippuosaajia tiimiimme.

Meillä pääset mukaan rakentamaan mielenkiintoisia asiakastarinoita, kasvattamaan asiakkaidemme liiketoimintaa ja kehittymään samalla oman alasi asiantuntijana. Tule mukaan intohimoiseen ja aktiiviseen joukkoomme.

Katso avoimet paikat tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus.

 

 

Myynninmaailma on

Google Premier Partner

Myynninmaailma on yksi niistä muutamasta suomalaisesta yrityksestä, jolle Google on myöntänyt Premier Partner -kumppanuuden. Google Premier Partner -kumppanit ovat sertifioituja Google-osaajia. Sertifikaatti on takuu siitä, että hallitsemme kaikki AdWords-työkalut sekä parhaat ja uusimmat käytännöt. Sertifikaatin lisäksi Google Premier Partner -kumppanuuden myöntämiseksi edellytetään merkittävää aktiivista asiakaskuntaa sekä laadukasta ja tuloksellista työtä.

Google Premier Partnerina meillä on kattavat mahdollisuudet jatkuvaan kouluttautumiseen mainonnan saralla sekä oma yhteyshenkilö Googlella. Olemme aina ajan tasalla Googlen viimeisimmistä muutoksista.

Myynninmaailma Oy:n hallitus

Mikko Isoniemi

Myynninmaailman hallituksen puheenjohtaja on noin kaksikymmentä vuotta B2B markkinoinnin ja myynnin tehostamisen parissa toiminut Mikko Isoniemi. Hän on mm. johtanut Trainers’ Housen internet-markkinoinnin liiketoimintayksikköä sekä työskennellyt TeliaSoneralla.

Isoniemi perusti vuonna 2011 Myynninmaailma Oy:n ajatuksenaan saada tehoa yritysten myyntiin ja markkinointiin ja näin ollen liikevaihtoon kasvua.

Isoniemi on suorittanut Toimitusjohtaja-tutkinnon, HHJ-kurssin (Hyväksytty hallituksen jäsen) sekä HHPJ-kurssin ja tutkinnon. Mikko on myös hallitusaktiivi toimien 12 hallituksessa (mm. Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari, Pohjanmaan Hallituspartnerit, Alavus Ikkunat, Investigo Oy).

Olli Pirhonen

Olli Pirhonen toimii Ilkka-Yhtymä Oyj:n toimitusjohtajana. Pirhonen on toiminut Ilkka-Yhtymän palveluksessa vuodesta 2014 alkaen ensin talousjohtajana ja 3/2017 alkaen toimitusjohtajana. Tätä aikaisemmin vuosina 1998-2014 hän toimi Atria konsernissa talouden ja rahoituksen tehtävissä mm. Group controllerina sekä talous- ja rahoituspäällikkönä.

Myynninmaailma Oy:n hallituksen lisäksi Pirhonen toimii mm. I-Print Oy:n, somessa.com Oy Ab:n, Arena Partners Oy:n, Alma Mediapartners Oy:n ja Lännen Media Oy:n hallituksissa.

Timo Ranta

Timo Ranta toimii I-Mediat Oy:n myyntijohtajana. Elisalta I-Medioille nykyiseen tehtäväänsä Ranta on siirtynyt keväällä 2018.
I-Mediat on kovassa kasvussa oleva vahvat pohjalaiset juuret omaava moderni mediatalo. (www.i-mediat.fi)
Roolissaan myynnin vetäjänä Ranta vastaa I-Medioitten yritysasiakkaista. Yritysasiakkaita on ympäri Suomea, määrällisesti kuitenkin eniten etelä-pohjanmaalla sekä pohjanmaalla.

Taustaa aikaisemmista tehtävistä löytyy Telialta, Anvialta ja Elisalta. Rooleja missä Ranta on toiminut johtotehtävissä löytyy mm. Palvelutuotannon, Asiakaspalvelun, Myynnin (B2B ja B2C) ja B2B liiketoiminnan saralta.

Yhteistyö Myynninmaailman kanssa on lähtenyt erittäin hienosti liikkeelle. Yrityksessä on erittäin hyvää osaamista ja energiaa, olen erityisen innoissani tästä alkaneesta yhteistyöstä. Tulemme saamaan yhteistyöllä paljon aikaan asiakkaidemme eduksi.

Myynninmaailma Oy:n hallituksen lisäksi Ranta toimii mm. Arena Interactiven hallituksessa.

Ville Orrenmaa

Ville Orrenmaa toimii Myynninmaailman toimitusjohtajana. Orrenmaa on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, jonka vahvuutena on erityisesti B2B-yritysten myynnin kasvattaminen ja kasvun strateginen suunnittelu. Orrenmaa on Myynninmaailma Oy:n osakas, ja työskennellyt yhtiön palveluksessa vuodesta 2014 lähtien.

Myynninmaailma Oy:n hallituksen lisäksi Orrenmaa toimii mm. Relicomp Oy:n ja Provinssi-festivaalin taustalta löytyvän SELMU ry:n hallituksessa. Orrenmaa on suorittanut HHJ-tutkinnon (Hyväksytty hallituksen jäsen) vuonna 2017.

Jarno Puutio

Jarno Puutio työskentelee I-Mediat Oy:n kustannustoiminnan liiketoimintajohtaja. Puutio on toiminut 20 vuoden ajan erilaisissa myynnin ja johtamisen tehtävissä. Hän on toiminut aiemmin mm. LähiTapiolan Suurasiakkaat-liiketoiminnan liiketoimintajohtajana.

Myynninmaailma Oy:n hallituksen lisäksi Puutio toimii Kärkimedia Oy:n ja somessa.com Oy Ab:n hallituksen jäsenenä. Puutio on suorittanut HHJ-tutkinnon.

Miika Äppelqvist

Miika Äppelqvist on Myynninmaailman hallituksen tuorein jäsen. Äppelqvistillä on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisestä B2B-kaupasta markkinoinnin ja myynnin johtotehtävistä.

Äppelqvist on muun muassa toiminut pörssiyhtiö Glastonin markkinointijohtajana, jossa hän johti markkinoinnin roolimuutosta kohti aitoa myynnin mahdollistajaa. Tällä hetkellä Äppelqvist toimii Glastonissa Kehittyvät teknologiat -liiketoiminta-alueen johtajana.

Äppelqvist on suorittanut HHJ-kurssin (Hyväksytty hallituksen jäsen) vuonna 2019.

Myynninmaailman oppaat

Julkaisemme säännöllisesti hyödyllisiä vinkkejä ja muuta sisältöä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Kätevät ja ajankohtaiset Myynninmaailman oppaat sisältävät tietoa muun muassa b2b-markkinoinnista, inbound-markkinoinnista ja b2b-myynnin tehostamisesta pk-yrityksissä.

Kaikki ladattavat oppaat ja videot löydät kätevästi samasta paikasta linkin takaa.

Myynninmaailman blogi

Kerromme blogissamme Myynninmaailman tuoreimmat kuulumiset, ja jaamme mielenkiintoisia aiheita ja trendejä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin alueelta. Seuraa blogiamme, niin pysyt ajan tasalla. Voit halutessasi tilata ilmoituksen sähköpostiisi uusimmista blogikirjoituksista.
Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää