Webinaaritallenne: HubSpot Professional – Tehokkuutta myyntiin ja markkinointiin

Järjestimme 24.2.2021 webinaarin, jossa käsittelimme HubSpot Professional -tason työkaluja sekä asiakas- ja liidienhallintaa. Asiakas- ja liidienhallinta koskettaa lähes poikkeuksetta jokaista yritystä. Valitettavan usein CRM nähdään kuitenkin vain ruosteisena järjestelmänä, jonne kirjataan asiakkaan tärkeimmät tiedot kuntoon tavan vuoksi. Todellisuudessa nykyaikainen asiakas- ja liidienhallinta on paljon enemmän, ja järjestelmät ovat kehittyneet moniulotteisiksi kokonaisuuksiksi, joihin on mahdollista yhdistää useita liitännäisiä työkaluja lomakkeista verkkosivuihin ja digimarkkinoinnin raportoinnista myyntitiimin apuvälineisiin.

Kuinka pystyt ottamaan täyden tehon irti CRM-järjestelmästäsi? Webinaarissamme saat vinkit tarpeisiisi sopivan järjestelmän valintaan, työkalujen käyttöön sekä prosessien muodostamiseen. Erityisesti keskitymme kattavan, modernin ja helppokäyttöisen HubSpot CRM- ja inbound-markkinoinnin järjestelmän ominaisuuksiin.

HubSpot tarjoaa niin ilmaisen CRM-työkalun kuin kevyesti hinnoitellun Marketing Starter -paketin, mutta parhaimman hyödyn saa ottamalla käyttöön HubSpot Professional -tason työkalut. Käymme webinaarissa tarkemmin läpi, miten yrityksesi hyötyy pitkällä aikavälillä näihin työkaluihin tehdystä investoinnista.

Myynninmaailman maksuton webinaari HubSpot Professional – Tehokkuutta myyntiin ja markkinointiin keskiviikkona 24.2. klo 9:00. Käsittelyssä muun muassa nämä Professional-tason työkalut:

  • Sales Qualified Lead -pisteytys – Fokusoi myyntitiimin aika oikeisiin keisseihin
  • Marketing Qualified Lead -pisteytys – Hoivaa liidejäsi kohti myyntivalmiutta
  • Myynnin automaatiot – Automatisoi myynnin prosesseja ja tehosta myyntitiimiäsi
  • Markkinoinnin automaatiot – Personoitua ja oikea-aikaista viestintää
  • ChatBot – tarjoa asiakkaillesi saumaton asiakaskokemus

Puhujana webinaarissa toimi Team Led, johtava myynnin ja markkinoinnin automaation asiantuntiTeemu Lahti.

Lataa webinaaritallenne tästä!

Ota yhteyttä