Palaa takaisin pääsivulle

Aito markkinointikumppanuus vauhditti liikevaihdon kasvua

Jucat Oy automatisoi ja robotisoi teknologiateollisuusyritysten tuotantoja. Jucatin markkinoinnin ja myynnin kumppanina olemme omalla panoksellamme auttaneet yrityksen myynnin ja liikevaihdon kasvattamisessa.

Asiakas:
Jucat

Palvelut:
Luovat palvelut, Markkinoinnin teknologiat, Markkinointi, Verkkopalvelut, Viestintä

Toimiala:
Teknologiateollisuusyritysten tuotantojen automatisointi ja robotisointi

Hyväksy statistics, marketing evästeet nähdäksesi sisällön.

Nämä Jucat Oy halusi saavuttaa:

Jucat Oy otti vuonna 2017 ison askeleen ja lähti tietoisesti hakemaan voimakasta myynnin ja liikevaihdon kasvua. Kasvun vaatimien toimien tueksi Jucatin väki kaipasi markkinointi- ja myyntikumppania.

“Myynninmaailma näytti yrityksenä tosi hyvältä ja innovatiiviselta. He pystyivät vakuuttamaan meidät ja valikoituivat kumppaniksemme”, kuvailee Jucatin toimitusjohtaja Jukka Rintala.

 • Myynnin ja markkinoinnin suunnittelu
 • Liikevaihdon kasvu panostamalla markkinoinnin systemaattiseen toteuttamiseen
 • Kasvua ulkomailta vientimyynnin suunnitteluprojektilla ja vientimarkkinoinnin aloittamisella
 • Yrityksen mielikuvan kehittäminen
 • HubSpot Marketing Starter -käyttöönotto
 • Verkkosivuston uudistus

Näitä ratkaisuja olemme hyödyntäneet:

Tuloksellinen yhteistyömme on kestänyt jo useamman vuoden ajan. Yhteistyö alkoi myynnin ja markkinoinnin kehitysprojektilla. Istuimme yhdessä alas ja kävimme läpi liiketoiminnan tavoitteet, joiden pohjalta myynnin ja markkinoinnin toimenpiteet suunniteltiin.

Yhteistyön aikana olemme toteuttaneet Jucat Oy:lle kattavaa sisällöntuotantoa, sosiaalisen median markkinointia, hakukonemarkkinointia, uutiskirjemarkkinointia, visuaalista suunnittelua, videotuotannon kokonaisuuksia sekä kokonaan uudet verkkosivut sisältöineen. Pari vuotta sitten otimme Jucat Oy:n kanssa myös ensiaskeleet kohti Inbound-markkinointia.

“Olemme oikeastaan ulkoistaneet markkinoinnin täysin Myynninmaailmalle ja yhteistyömme on vienyt meitä isosti eteenpäin”, Rintala toteaa.

Viime vuonna Jucat Oy lähti strategiansa mukaisesti panostamaan vientiin. Uusien markkinoiden valtaamiseksi tarvittiin markkinointisuunnitelma, jonka toteutimme yhdessä Jucat Oy:n kanssa.

“Yhteistyömme oli avainehto tälle projektille. Me olemme tekniikan ammattilaisia, mutta emme markkinoinnin ammattilaisia”, Rintala summaa.

 • Aloitimme markkinoinnin strategisen suunnittelun ja toteuttamisen liiketoiminnan tavoitteiden mukaan
 • Toteutamme hakukonemarkkinointia ja vastaamme viestinnän ja sisällöntuotannon kokonaisuuksista.
 • Toteutamme kaikki graafiset materiaalit sekä  erilaisia videotuotantoja aina yritysvideoista asiakastarinavideoihin
 • Käynnistimme ja toteutamme hakusanamainontaa ja sosiaalisen median mainontaa
 • Otimme käyttöön HubSpotin Marketing Starterin, ja tuotamme sen kautta sekä kotimaan että kv-markkinoinnin uutiskirjeet, vastaamme jakelusta ja mittauksesta
 • Laitoimme markkinoinnin mittauksen kuntoon ja uudistimme verkkosivut

"Liikevaihtomme on kasvanut yhteistyömme aikana 50 prosenttia. Suosittelisin Myynninmaailmaa muillekin, sillä markkinointi ja myynti pitää nähdä kokonaisuutena."

Jucatin toimitusjohtaja Jukka Rintala

Näin yhteistyömme on auttanut Jucatia:

Jucatin liikevaihto on kasvanut yhteistyömme aikana huomattavasti. Onnistumisen avain on ollut välillemme muodostunut aito kumppanuus, jota leimaavat läpinäkyvyys ja asiantuntijoidemme liiketoimintaymmärrys. Sovitut asiat ovat aina hoituneet ja tuloksia on saatu sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä.

“Liikevaihtomme on kasvanut yhteistyömme aikana 50 prosenttia. Suosittelisin Myynninmaailmaa muillekin, sillä markkinointi ja myynti pitää nähdä kokonaisuutena”, Rintala toteaa.

Numerot puhuvat puolestaan:

 • Verkkosivuston liikenne on kasvanut yli 200 prosenttia.
 • Liikevaihto on kasvanut 50 prosenttia.
 • Vakiolaitteiden myynti on kasvanut 200 prosenttia.
 • Tarjouspyyntöjen määrä on kasvanut 270 prosenttia.

Jucat Oy - Kansainvälinen hitsaavan ja valmistavan teollisuuden yhteistyökumppani

Jucat Oy tarjoaa palveluita tuotannon tehostamiseen ja kehittämiseen valmistavan teknologiateollisuuden yrityksille. Konseptisuunnittelu, tuotannon automatisoinnin ja robotisoinnin ratkaisut sekä laitteet tarjoavat asiakkaille kilpailukykyä, laatua, ergonomiaa ja turvallisuutta. Jucat Oy on toimialallaan halutuin yhteistyökumppani. Toiminta on kannattavaa ja hallitusti kasvavaa. 

Pääasiallinen liiketoiminta-alue on toteuttaa valmistuslinjoja valmistavan teknologiateollisuuden yrityksille niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Hyvä työilmapiiri ja tyytyväiset työntekijät varmistavat, että Jucat Oy pääsee tavoitteisiinsa.

Lue lisää www.jucat.fi

Ota yhteyttä