Hyppää mukaan tiimiin

Myynninmaailma on paljon enemmän kuin markkinointia ja mainontaa, viestintää ja automaatiota, tuloksia ja strategiaa. Meidän ja asiakkaidemme kasvun tekevät mahdolliseksi kansainvälisen tason asiantuntijat. Jokaisella meistä on oma tarinamme, oma intohimomme, omat piirteemme. Tule mukaan tiimiin!

Olemme B2B-markkinoinnin tiennäyttäjiä

Yrityksemme on syntynyt yhdestä kasvutarinasta, jolle asiantuntijatyömme pohjautuu: intohimosta kasvattaa yritysten myyntiä markkinoinnilla. Tarinasta, jossa asiakkaan palveleminen ja hänen liiketoimintansa ymmärtäminen ovat keskiössä. Tarinasta, jossa uskotaan itseensä ja luotetaan omaan osaamiseen.

Tänään, tuosta tarinasta on tullut jo yli neljänkymmenen B2B-markkinoinnin, -viestinnän ja -myynnin huippuasiantuntijan yhteinen tarina. Yhdessä olemme Myynninmaailma. Intohimomme on auttaa asiakkaitamme laadukkaan, osuvan ja liiketoiminnan tavoitteista lähtöisin olevan markkinoinnin avulla.

Rekry

Hae mukaan!

Katso, mitä paikkoja meillä on juuri nyt avoimena, ja lähetä hakemuksesi! Jos et juuri nyt näe tehtävää, joka sinua kiinnostaisi, lähetä meille avoin hakemus. Olemme aina kiinnostuneita tutustumaan uusiin B2B-markkinoinnin ja -myynnin osaajiin, niin aloittaviin kuin konkareihin.

Avoin haku / Myynninmaailma Oy

Uutena myynninmaailmalaisena oli aivan ällistyttävää, kun kaikki olivat aidosti valmiita auttamaan asioiden omaksumisessa ja varasivat perehdytysaikoja kalenteriini pyytämättä. Sellaista en ole kokenut aiemmin. En todellakaan jäänyt uusien asioiden kanssa yksin!

- Tuore myynninmaailmalainen

Miksi Myynninmaailma?

Yhdessä varmistamme, että jokaisella on mahdollisuus loistaa. Meillä voit rakentaa urastasi itsesi näköisen. Saat vastuuta, saat haasteita, ja ennen kaikkea saat tukea kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tämä matka kuljetaan yhdessä!

Tilaa kasvulle

Meillä saat vahvan ammatillisen tuen ja koko konsernin laajuiset mahdollisuudet urallesi. Jokaisella asiantuntijallamme on oma intohimonsa. Meillä on tilaa kasvaa, kehittyä ja elää niiden mukaisesti.

Tukea hyvinvointiin

Meitä kiinnostaa, miten voit. Siksi tuemme hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaa-ajalla muun muassa työsuhdepyörällä, hyvinvointi- ja lounaseduilla, kattavalla työterveyshuollolla – ja tietysti reissuilla!

Mutkaton yhteisö

Meillä on poikkeuksellisen avoin, rehellinen ja suora työyhteisö, johon jokainen meistä tuo jotain arvokasta ja persoonallista lisää. Meillä saat olla vapaasti sinä. Siitä asiakkaammekin pitävät.

Inspiraatiota työhön

Tarjoamme jatkuvasti uusia oppimismahdollisuuksia, ja kuuntelemme tarkalla korvalla, mikä tukisi inspiraatiota ja osaamista. Palkitsemme kehitysideoista, ja haluamme kuulla kaikki palautteet.

"Myynninmaailmalla ehdottomasti parasta on mahtava porukka ja meidän yhteishenki. Se on aina vuoden kohokohtia kun pääsemme näkemään porukalla ja mökkeilemään yhdessä. Parasta on myös se, että pystyt itse vaikuttamaan työtehtäviisi ja sinulle annetaan hyvät mahdollisuudet kehittyä."

Ota yhteyttä