Esittelyssä Myynninmaailman uusi asiakkuuspäällikkö Katariina Kemppi

Katariina Kemppi.

Kuka olet?

Olen Katariina Kemppi, viestintään erikoistunut tradenomi, jonka lempiharrastus on livemusiikista nauttiminen.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Ennen Myynninmaailmaa työskentelin viiden vuoden ajan digimarkkinoinnin parissa. Ensin pari vuotta media-asiantuntijana B2B-myynnissä ja sitten kolmisen vuotta viestinnän suunnittelijana saman yrityksen markkinointi- ja viestintätiimissä. Olen työskennellyt B2B-puolella myös Nokialla, missä toimin myynnin tukitehtävissä asiantuntijana, kouluttajana ja projektipäällikkönä seitsemän vuoden ajan.

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Strateginen ja aidosti asiakaskeskeinen lähestymistapa markkinointiin ja viestintään veti minua puoleensa, kun tutustuin Myynninmaailman toimintaan. Lisäksi vahvassa kasvussa oleva yritys on erittäin kiinnostava työympäristö. Myynninmaailmassa työskentelee piinkovia markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia ja tekemisessä välittyy intohimo asiakkaan odotusten ylittämiseen – halusin olla osa tätä joukkuetta.

Mikä on ydinosaamistasi?

Sosiaalisena ihmisenä olen parhaimmillani ihmisten parissa; kollegoiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Osaamiseni ja kokemukseni avulla selkiytän, kehitän ja kasvatan yritysten liiketoimintaa mm. erilaisten kehitysprojektien, viestinnän tai markkinoinnin avulla. Vaativienkin kokonaisuuksien langat pysyvät hyvin näpeissäni.

Lisäksi olen kokenut sisällöntuottaja; olen kirjoittanut lukuisia artikkeleita, somepostauksia ja asiakastarinoita. Myös tapahtumajärjestäminen on minulle tuttua puuhaa, sillä olen järjestänyt paljon erilaisia tapahtumia musiikkifestivaaleista tiimipäiviin.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Autan kirkastamaan asiakkaan liiketoiminnasta johdettua tavoitetta, jonka jälkeen lähdetään yhdessä työskentelemään pitkäjänteisesti ja varmasti kohti tavoitetta oikein valituin toimenpitein. Matkalla tavoitteeseen seurataan tiiviisti toimenpiteiden vaikuttavuutta yhdessä, opitaan ja tehdään muutosliikkeitä tarpeen vaatiessa.

Mikä on työssäsi parasta?

Auttaminen, oppiminen ja vuorovaikutus ihmisten kanssa. Miten vaan voin omalla osaamisellani tuoda näkemystä ja konkreettista apua asiakkaan tavoitteen saavuttamiseen, sen teen. Ihmiset ovat kaiken tekemisen suola; yhdessä saavutetaan parhaat tulokset.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajallani nautin perheeni ja ystävieni seurasta, luonnosta, pitkistä lenkeistä, hyvästä ruoasta, matkustelusta ja monipuolisesti kulttuurista.

Top 5 -osaamisalueet listattuna

  • Projektijohtaminen
  • Viestintä
  • Markkinointi
  • Tapahtumien järjestäminen
  • B2B

Ota yhteyttä