Esittelyssä Myynninmaailman Web Developer Joonas Jaakola

Myynninmaailman uutena Web Developerina on aloittanut Joonas Jaakola. Mitä Joonaksen työpäivään kuuluu ja mikä on hänen ydinosaamisaluettaan? 

Kuka olet?

Olen Joonas Jaakola, lähtöisin Nivalasta, Pohjois-Pohjanmaalta. Valmistuin Nivalan lukiosta ylioppilaaksi vuonna 2009 ja Jyväskylän ammattikorkeakoulusta mediatekniikan insinööriksi vuonna 2014. Ouluun muutin keväällä 2017.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Olen tehnyt Web Developerin töitä vuodesta 2013, jolloin sain harjoittelupaikastani töitä opiskelujen ohessa. Valmistumiseni jälkeen olen tehnyt töitä Web Developer -nimikkeellä täyspäiväisesti.

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Muuttaessani Ouluun tein töitä vielä silloiselle työnantajalleni etänä kotitoimistosta käsin. Vajaan kahden vuoden jälkeen kuitenkin totesin, että haluan tähän muutosta. Vastaan sattui tulemaan Myynninmaailman työpaikkailmoitus, jonka kuvaus sopi minulle kuin nenä päähän. Kuukauden päästä olinkin jo Oulun toimistolla töissä.

Mikä on ydinosaamistasi?

Ydinosaamistani on erilaisten responsiivisten verkkosivustojen toteuttaminen WordPress-sisällönhallintajärjestelmän päälle.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Hyvin toimivat, selkeät, näyttävät ja optimoidut verkkosivut pitävät käyttäjät sivustolla ja tuovat liidejä, kuten yhteydenottoja, oppaan latauksia tai uutiskirjetilauksia.

Mikä on työssäsi parasta?

Parasta työssäni on uusien tekniikoiden opetteleminen ja niiden soveltaminen verkkosivuprojekteihin – näen työni tulokset välittömästi.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaalla viihdyn läheisteni kanssa ja kuntosalilla. Lisäksi olen intohimoinen frisbeegolfin harrastaja. Kesäisin kisoihin treenaamiseen ja itse kisoihin uppoaakin paljon aikaa. Tykkään myös rentoutua leffojen ja pleikkarin parissa.

TOP 5 -osaamisalueet

  • WordPress-sivustojen rakentaminen
  • Mobiilioptimointi
  • Hakukoneoptimointi
  • Markkinointiautomaatiot
  • Asiakaspalveluasenne

Ota yhteyttä Joonakseen

044 724 7675
joonas.jaakola@myynninmaailma.fi
LinkedIn

Ota yhteyttä