Valaise nuorten tulevaisuus – Myynninmaailma tukee tänä jouluna nuorten mielenterveyttä

Joulun tunnelma on täynnä antamisen ja saamisen iloa. Tänä vuonna haluamme keskittyä tuomaan valoa nuorten mielenterveyteen. Myynninmaailma lahjoittaa tänä jouluna joulutervehdyksiin varatut varat nuorten mielenterveyden tukemiseen MIELI ry:n kautta.

Monet nuoret kohtaavat mielenterveydellisiä haasteita. Siksi onkin tärkeää, että jokaisella nuorella on oikeus oppia mielenterveystaitoja, jotka suojaavat läpi elämän ja auttavat kohtaamaan kriisejä. Myynninmaailma haluaa olla mukana tarjoamassa tukea ja valoa näille nuorille ja siitä syystä valitsimme joululahjoituskohteeksi juuri MIELI ry:n.

Tuki vaikuttaa positiivisesti nuorten elämään:

  • Sen avulla edistetään nuorten hyvinvointia ja vähennetään yksinäisyyttä, koulukiusaamista ja syrjäytymistä.
  • Kerättyjen varojen avulla pystytään ohjeistamaan ammattilaisia, kuten opettajia, tukemaan nuoria varhaisessa vaikeuksien kohtaamisessa ja vahvistamaan heidän mielenterveystaitojaan.
  • Tuen avulla saadaan apua kriisitilanteissa oleville nuorille, jotka kohtaavat esimerkiksi masennusta, ahdistusta tai kiusaamista.
  • Ilmaiseen keskustelupalvelu Sekasin-chattiin saapuu vuosittain noin 160 000 yhteydenottoa nuorilta. Noin joka viidenteen yhteydenottoon pystytään vastaamaan. Iltaisin jonotusaika saattaa olla useita tunteja. Tuen avulla voidaan vastata yhä useamman apua tarvitsevan nuoren haasteisiin.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta, ja toivotamme teille rauhallista joulun aikaa ja menestyksekästä uutta vuotta! 

Myynninmaailma palvelee myös joulun välipäivinä

Palvelemme myös joulun välipäivinä, vaikka osa henkilöstöstä lomaileekin. Jos oma yhteyshenkilösi ei ole tavoitettavissa, voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelusta asiasi ohjataan eteenpäin.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot ovat:
+358 44 714 9775
asiakaspalvelu@myynninmaailma.fi

Ota yhteyttä