Myynninmaailmasta Tampereen alueen HubSpot User Group Leader

Hubspot User Groups Tampere.

HubSpot User Groupin eli tuttavallisemmin HUGin tarkoituksena on toteuttaa yhteisiä verkostoitumis- ja oppimistapahtumia. HUG tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää HubSpotista ja inbound-markkinoinnista, ja samalla saat tuoreimmat tiedot tulevista HubSpotin uutuuksista ja ominaisuuksista.

”On mahtavaa, että pääsemme järjestämään HubSpot User Group -tapahtumia Tampereella. HUGin ajatuksena on kerätä yhteen Pirkanmaan HubSpot-käyttäjien yhteisö. HUGissa kaikki HubSpotia käyttävät pääsevät mukaan keskustelemaan ja oppimaan lisää” kertoo tuore Tampereen alueen HubSpot User Groupin Leader Teemu Lahti.

Kaikki HUGin tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia. Toistaiseksi tapahtumat järjestetään virtuaalisesti osoitteessa https://events.hubspot.com. Ensimmäinen Tampereen alueen käyttäjäryhmän tilaisuus pidetään keväällä 2022. Kun ajankohta varmistuu, julkaisemme siitä tiedon myös Myynninmaailman verkkosivuilla ja somekanavissa.

Tampereen alueen oman HubSpot User Groupin sivun löydät täältä: https://events.hubspot.com/tampere-pirkanmaa/.

Millainen on Tampereen HubSpot User Group?

Tampereen alueen HubSpot User Groupin tarkoituksena on mahdollistaa oma yhteisö kaikille alueen HubSpotia käyttäville ja sen käytöstä kiinnostuneille yrityksille. Myynninmaailman HubSpot User Group Leaderin vetämänä pääset oppimaan lisää HubSpotista, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja saat myös henkilökohtaista tukea HubSpotin käyttöön liittyen. Käyttäjäryhmän tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla myös muiden yritysten käyttökokemuksia ja päästä poimimaan vinkkejä omalle organisaatiolle.

Miksi liittyä mukaan?

HUG-tilaisuuksia isännöivät kokeneet HubSpot Solutions -kumppanit. Tapahtumat ovat sopiva sekoitus koulutusta ja vuorovaikutusta, jolloin pääset terävöittämään omaa HubSpot-osaamistasi ja keskustelemaan kokemuksistasi muiden kanssa.

  • Voit verkostoitua muiden HubSpot-käyttäjien kanssa
  • Pääset oppimaan lisää HubSpotista ja sen uutuuksista
  • Kuulet ajankohtaiset vinkit inbound-markkinoinnin toteuttamiseen
  • Pääset osaksi alueen HubSpot-käyttäjäryhmän eli HUGin yhteisöä

Lue lisää: https://www.hubspot.com/hubspot-user-groups

Ota yhteyttä