Uudistumisen ja muutoksen aika – Myynninmaailman Anu Yliselä yrityksen johtoon

Myynninmaailma elää uudistumisen aikaa monessakin mielessä. Syyskuussa valta yrityksen johdossa vaihtui, kun vetovastuu siirtyi Ville Orrenmaalta varatoimitusjohtaja Anu Yliselälle.  

“Otan hyvillä mielin vastaan uuden roolini Myynninmaailman johtajana. Olen ollut mukana yrityksen matkassa sen alkumetreiltä saakka ja nähnyt kehityksen kokonaisvaltaiseksi, valtakunnalliseksi B2B-markkinointitoimistoksi. Tänä päivänä osaamisemme on kovempaa kuin koskaan, ja toimistossamme työskentelee jo 60 asiantuntijan joukko. Yhdessä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten sekä vahvan johtotiimin kanssa luotsaan yritystä luottavaisin mielin eteenpäin”, Yliselä kertoo. 

“Myynninmaailma on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina hyvin. Kiitos Villelle ja koko henkilöstölle hyvin tehdystä työstä. Nyt katseet ovat taas vahvasti tulevaisuudessa, ja olen erittäin tyytyväinen Anun ottaessa vetovastuun Myynninmaailmasta. Anun vahva toimialaosaaminen ja modernin johtamisen taidot ovat tehneet vaikutuksen. Asiakkaamme ovat hyvissä käsissä tulevaisuudessakin”, toteaa Ilkka Oyj:n media- ja markkinointipalveluiden liiketoimintajohtaja Jarno Puutio

Kasvu jatkuu osana Ilkka-konsernia 

Myynninmaailma on osa Ilkan markkinointi ja teknologia -ekosysteemiä, joka muodostuu erikoistuneista, nopeasti kasvavista, kasvuhakuisia yritysasiakkaita palvelevista yrityksistä. 

“Myynninmaailma on kasvanut muutaman vuoden sisällä kahdella yrityskaupalla. Jatkamme liiketoimintamme kehittämistä myös tulevaisuudessa osana vakaata Ilkka-konsernia. Ilkan uusi konsernistrategia antaa erinomaista nojaa yrityksen tulevaisuudelle, sillä Ilkka panostaa digitaalisen markkinoinnin ja teknologialiiketoiminnan kasvuun – ja Myynninmaailma on vahvasti osa tätä”, Yliselä kertoo.  

Markkinointi, ostaminen ja koko toimiala ovat tällä hetkellä suuren murroksen edessä. Päätehtävämme on asiakkaidemme kaupallisen menestymisen varmistaminen markkinoinnin keinoin. Ostopolun tunteminen sekä modernin teknologian, datan ja tekoälyn hyödyntäminen ovat avainasemassa tässä työssä. Kaikki markkinointi ja teknologia -ekosysteemimme yritykset – Liana Technologies, Evermade, Ungapped, mySome, somessa.com ja Myynninmaailma – ovat yhteistyössä sitoutuneet näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Ota yhteyttä