Webinaaritallenne: Tampereen ensimmäinen HubSpot User Group -tapahtuma 4.5.2022

Kitkaton myynnin hallinta HubSpotissa ja uutuudet vuodelle 2022.

Ensimmäinen Tampereen HubSpot User Group järjestettiin virtuaalitapahtumana keskiviikkona 4.5.2022 kello 9.00 – 10.30. Tapahtumassa Tampereen HubSpot User Groupin Leader Teemu Lahti esitteli HubSpotin uusimmat päivitykset. Päivityksiä hyödyntämällä organisaatiot voivat tehostaa jo käytössä olevaa HubSpotiaan.

Toisena pääaiheena HUG-tapahtumassa oli HubSpotin myynnin hallinta. Monet organisaatiot käyttävät myynnin ja tarjouksien hallintaan useita eri järjestelmiä, jolloin prosessi voi olla monimutkainen ja aikaa vievä. Teemu esitteli HubSpotin myynnin hallinnan ominaisuuksia. Niiden avulla organisaatiot voivat hoitaa koko myyntiprosessinsa yhden työkalun kautta tarjouspyynnöstä aina sopimuksen allekirjoittamiseen asti.

Ensimmäisen HUGsin agenda: 

  • Mikä on HubSpot User Group Tampere? 
  • HubSpot uutuudet vuodelle 2022 
  • HubSpotin työkalut kitkattomaan myynnin hallintaan 
  • Kysymykset ja toiveet tuleville HUGseille 

Mikä on HubSpot User Group Tampere

Tampereen alueen HubSpot User Groupin tarkoituksena on mahdollistaa oma yhteisö kaikille alueen HubSpotia käyttäville ja sen käytöstä kiinnostuneille yrityksille. Myynninmaailman HubSpot User Group Leaderin vetämänä pääset oppimaan lisää HubSpotista, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja saat myös henkilökohtaista tukea HubSpotin käyttöön. HUG-tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla myös muiden yritysten käyttökokemuksia ja päästä poimimaan vinkkejä omalle organisaatiolle HubSpotin tehokkaaseen käyttöön.

Lue lisää Tampereen HUGista

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä